Ovako žene u krevetu obmanjuju muškarce

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 16/03/2019
Loading...

Ako ste žena koja živi u modernom svijetu, ovo vam neće biti neka prevelika novost.

No, ako ste muškarac, vrlo je lako moguće da će vas dobro ošamariti doza okrutne stvarnosti. Ove se laži koriste dobronamjerno, a njima se barem jednom poslužila svaka žena:
Nisam još isprobala ovo

Muškarci često lažu kako bi ispali veći stručnjaci u krevetu nego što to stvarno jesu, a žene odabiru suprotni pristup. Ako novi dečko predloži da u krevetu radi nešto neuobičajeno, a to je ona već radile, zašto ne bi prešutjela tu informaciju? Muškarac će se bolje osjećati ako misli da joj je otkrio nešto novo.

Loading...

.

Ogroman si

Iako je prosječnom muškarcu relativno jednostavno provjeriti je li njegov ponos stvarno nešto posebno ili tek spada u prosjek, većina će njih prihvatiti kompliment i neće postavljati dodatna pitanja. Žene ovo najčešće rade kako bi se njihov muškarac osjećao posebno i kako bi se posebno potrudio oko njihovog zadovoljstva.

Ovo je bilo super

Čak i kad je seks bio samo ok. Iako podržava otvoreno prigovaranje i iskrenost kad je u pitanju kvaliteta odnosa, svjesna je da je ponekad bolje dati lažni poticaj nego odmah krenuti kritikovati, pogovoto kad je riječ o muškarcu koji se stvarno trudi.

Gotova sam

Laž koju ne podržavamo, ali žene ju i dalje smatraju jednostavnijim pristupom. Neke misle da je sramota ako nisu mogle postići završetak, neke misle da će se frajer naljutiti, nekima je samo lakše glumiti da je sve ok i ocijeniti stvar manje važnom stavkom. Dobronamjerne laži nisu uvijek loše, ali ovom laži žene samo smanjuju šansu za kvalitetan odnos sa muškarcem.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 23/03/2019