Ovca

Categories: Kineski Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/03/2013
Loading...

Ovca

U godini ambiciozne Vodene Zmije u periodu od 10. februara 2013. do 30. januara 2014. doneće vam sreću. Uživate u jednostavnim stvarima i to pojačava optimizam i samopouzdanje. U vašoj je prirodi da ste spremni sve da učinite za svoju porodicu. Ljubav prema porodici je inspirativna drugima. U ovom periodu imate punu podršku da pratite svoje snove i želje. To ne znači da ćete jednostavno ostvariti sve želje. Odvojite vremena u aprilu da razmišljate o tome kakav život želite da vodite.

Ljubav

Ako se zaljubite, pripazite na partnera. Slušajte savete koji vam daju prijatelji. Čak iako ste pronašli srodnu dušu, potrebno je da pustite da se stvari odvijaju prirodno. Brakovi, ili ozbiljnije veze zahtevaju pravu zrelost. Mogući su mnogi nesporazumi, ako prema svom partneru ne budete potpuno iskreni. Ljubomora i posesivnost mogu da povrede partnera. Razgovarajte sa svojim partnerom, nemojte se pretvarati da je sve u redu.

Porodica i prijatelji

Ove godine uživaćete u sjajnom društvenom životu. Ne odbijajte pozive prijatelja za druženje. Više se družite sa prijateljima i sa svojom porodicom, bićete srećniji i zadovoljniji. Očekujte da kontakte koje stvorite u bliskoj budućnosti će vam pomoći da poboljšate finansijsku situaciju i vašu karijeru. Ako želite da putujete, čak i kratki izleti preko vikenda mogu biti zabavni za vas i porodicu.

Loading...

Posao

Da li ste zadovoljni sa svojim poslom? U ovoj godini potrebno je da imate prijatelje koji će uvek biti na vašoj strani. Sposobnost da pronađete i zadržite posao zavisi samo od vas i vašeg samopouzdanja. Dodatno obrazovanje ili obučavanje može da vam pomogne. Blistaćete kao timski igrač. Verujući u svoju intuiciju, to će vas postaviti u dobar položaj sa saradnicima, ili sa vašim šefovima. 3. Novembar je pravo vreme da pronađete novi i bolji posao.

Novac

Zmijska energija zahteva ove godine pametno upravljanje vašim finansijama. Ako odlučite da kreirate lični budžet za celu godinu, osećaćete se kao da imate više kontrole. Preuzmite korake kako bi ste zaštitili ono što posedujete. Lako možete pronaći i jeftinije stvari u kojima ćete uživati i izgledati bolje. Neuspesi početkom godine nisu razlozi da preispitujete svoje ciljeve koje ste zacrtali za ovu godinu. Vaše mogućnosti će biti ograničene u budućnosti.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019