Kineski horoskop za znak Pacov

Categories: Kineski Horoskop
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014
Loading...

Kineski horoskop -  znak PacovKonji i Pacovi uopšte se ne vole. Što znači da osobe koje su rođene u znaku Pacova neće imati mnogo sreće u 2014. godini, koja je godina Konja. Prema kineskom horoskopu Pacov spada u Vodene znakove, dok Konj pripada Vatrenim znakovima. Vatra se boji  Vode. Pacovi i Konji se nikako neće slagati ove godine, kao što je i slučaj sa Vodom i Vatrom. U ovoj godini biće mnogo svađa i sporova između ova dva znaka. 2013. godina je bila godina Zmije, koja je započela ciklus Vatrenih znakova. Tako da, kako vam je bilo u 2013. godini tako će vam biti i u 2014. Što znači da ako vam nije išlo u 2013. godini, imate priliku da se pripremite za nepovoljne situacije koje vas očekuju ove godine. Vatra je usko povezana sa novce od Pacova, pa stoga obratite više pažnje na svoje finansije. Glavne aktivnosti za Vas u 2014. godini će imati veze sa novcem i prijateljima.

 

KARIJERA: Karijera Pacova u 2014. godini neće biti dobra. Glavni razlog tome je zato što Konj i Pacov imaju neprijateljske odnose. Što je znak neslaganja i svađa. A to znači da vam u karijeri neće ništa ići glatko i stabilno. Konji mogu da se kreću brzo, što je znak pokretljivosti i putovanja. Tako da ćete Vi imati gust raspored kada je potrebno izvršiti svoje poslove. Možda ćete morati raditi prekovremeno ili ćete raditi izvan svog mesta stanovanja, kako bi uspeli da sve poslove završite na vreme. Zbog novog posla postoji mogućnost da ćete se morati preseliti. Iskoristite tu mogućnost što je više moguće. Ako ne prihvatite izazov, izgubićete šansu za boljom karijerom. Ako postoji mnogo pritiska na poziciji na kojoj se trenutno nalazite, najbolje bi bilo da promenite poziciju na kojoj radite. Ili promenite šefa, ili kompaniju, ali nova pozicija će vam omogućiti da stalno napredujete. Vaš odnos i komunikacija sa ljudima u ovoj godini će biti „neaktivan“. Ali bićete strpljivi i nećete ulaziti u konflikte sa ljudima.

 

FINANSIJE: Ako vam u karijeri već neće ići baš najbolje, imate sreće jer što se tiče finansija, ove godine ćete imati mnogo sreće. Aktivnostima kojima se bavite, a koje imaju veze sa finansijama, iznenada će se povećati. Osobe koje su rođene u znaka Pacova vide mnogo mogućnosti i prilika kako da zarade dodatne finansije, ali za to se morate zaista potruditi. Zbog tog napora osećaćete se umorno i imaćete osećaj kao da nemate dovoljno novca za svoje potrebe, pogotovo krajem godine. Osobama rođenim u znaku Pacova biće potrebno dodatno savetovanje kako da upravljaju svojim finansijama. Morate stalno biti na oprezu i par puta dobro razmislite pre nego što krenete u investiranje. Ako vam je potreban investicioni partner ili finansijski savetnik, najbolje bi bilo da to budu osobe koje su rođene u znaku Zmaja ili Majmuna. Oni mogu da vam pomognu da se izborite sa pritiskom oko finansija. I najbitnija stvar za vas je da dokle god niste pohlepni, imaćete stabilan prihod finansija.

Loading...

 

LjUBAV: Ljubavni odnosi za osobe koje su rođene u znaku Pacova će biti loši u 2014. godini. Pacov pripada Vodenim znakovima, dok Konj pripada Vatrenim znakovima, pa se zato ova dva znaka nikako ne mogu slagati. Ali uvek postoji šansa da vam ljubavna veza uspe, samo ako uspete da izbegnete sukobe i svađe sa prijateljima. Ako ste sami, da bi uspeli da pronađete partnera potrebno je da više vremena provodite u društvenim aktivnostima. Možda znate nekog ili ćete upoznati nekog ko je daleko od vašeg mesta stanovanja, ali ćete se svideti jedno drugom. Ako budete imali sreće i strpljenja ta veza može i da uspe. A ako se već nalazite u vezi, onda ove godine Vi morate posvetiti više pažnje svom partneru, kako bi održali vezu. Sve dok osobe koje su rođene u znaku Pacova obuzdaju i iskontrolišu svoj temperament, vaša ljubav će biti u redu.

 

ZDRAVLjE: Osobe rođene u znaku Pacova ove godine će trošiti mnogo više energije nego što je to bio slučaj ranijih godina. Ova godina će biti za vas veoma zauzeta, pa je stoga potrebno da naučite kako da upravljate svojim rasporedom i sa svojim slobodnim vremenom. Pošto ćete morati svaki slobodan momenat iskoristiti kako bi se odmorili. Ako upropastite svoje zdravlje, onda ćete izgubiti posao i finansije. Ako ste imali problema sa bubregom, bešikom ili kardiovaskularnim sistemom u 2013. godini, onda ćete morati nastaviti pratiti stanje kako bi sprečili veće probleme u 2014. godini.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019