Pas

Categories: Kineski Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/03/2013
Loading...

Pas

U godini ambiciozne Vodene Zmije od 10. februara 2013. do 30. januara 2014. zahteva od vas da racionalno razmišljate o svemu. Vi znate šta želite i to vam pomaže da rešite većinu svojih problema. Morate biti fleksibilniji kada je u pitanju poštovanje pravila. Napravićete neke neočekivane odluke koje će mnoge iznenaditi. Pažljivo ispitajte šta drugi misle o vašim interesima. Vi možete uočiti priliku koja većini ljudi promakne. Blizak krug vaših prijatelja i porodice čine vaše najveće blago.

Ljubav

Kada je reč o ljubavi ova godina može biti uznemirujuća za vas. Ludo ćete se zaljubiti ove godine. Sačekajte i razmislite pre nego što donesete važnu odluku o tome da li ćete stupiti u vezu. Srećni parovi mogu iznenada da ugroze svoju vezu. Budite nežni prema partneru i manje osuđujte i budite manje zahtevni. Kada se otvorite partneru i kada je on spreman da vas sasluša, svaki problem može da se reši. U oktobru vas može očekivati kriza u ljubavi. Budite iskreni prema partneru, ako ne osećate više ništa prema njemu.

Porodica i prijatelji

Bićete društveno zauzeti ove godine. Dajte sve od sebe da postanete organizovaniji kako se stari prijatelji ne bi osećali zapostavljenim. Bićete poštovani među porodicom i prijateljima. Vi ste dovoljno hrabri i sposobni da povratite veru u bolji život drugima. Zablistaćete i bićete veoma popularni u društvu dece. Poslednje nedelje jula, ili prve nedelje avgusta je pravo vreme za putovanje sa porodicom ili prijateljima.

Loading...

Posao

Kada je reč o vašoj karijeri, jaka želja za uspehom pomoćiće vam da ispunite sve ciljeve koje ste zacrtali za ovu godinu. To može da znači da ćete zadržati posao koji ne volite, samo radi uspeha. Oko 25. maja, možete da zasijate na poslu i nakon toga vas očekuju novi kontaki koji vam mogu pomoći da pronađete bolji posao. Počnite da sarađujete sa partnerom i očekujte uspeh krajem leta.

Novac

Koliko god želite da obezbedite bolju finansijsku situaciju za svoju porodicu, ipak ne možete ostati imuni kada je drugima potrebna finansijska pomoć. U ovoj godini dragocena ušteđevina može da nestane, ako ne naučite da kažete NE i naglas ono što je potrebno. Tačno znate kad treba da smanjite sopstvene gubitke i da nastavite dalje. Posle sporog starta finansijska situacija će se poboljšavati kako godina bude odmicala.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019