Petao

Categories: Kineski Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/03/2013
Loading...

Petao

U godini ambiciozne Vodene Zmije od 10. februara 2013. do 30. januara 2014. sreća će biti na vašoj strani. Vodena Zmija će vam doneti neverovatne mogućnosti zbog ambicioznosti i spremnosti za naporan rad. Očekujte da ćete biti zauzeti tokom cele godine. Stalno ćete biti u kontaktu sa prijateljima. Vodena Zmija će vam pomoći da otkrijete poverljive informacije koje ćete uspešno iskoristiti u vašu korist.  Iako će vam godina početi polako, kako vreme bude prolazilo stvari će postepeno početi da napreduju. Budite spremni da više puta uradite neke stvari, koje ste mislili da su uspešno završene. Ovo je prava godina za vas za stvaranje ljubavne veze, i u kojoj ćete imati punu podršku porodice, šta god radili.

Ljubav

Za osobe koje su bez partnera, mogu se stvoriti komplikacije baš kada pomislite da možete započeti novu vezu. Budite sigurni u to da je svaka nova osoba koja uđe u vaš život potpuno iskrena sa vama. Osobe koje su u vezi radiće zajedno i pronaćiće pravu satisfakciju za izgrađivanje porodice. Važno je da izbalansirate posao i privatan život. Iako ste dugo u vezi sa partnerom, očekuju vas nove romantične stvari.

Porodica i prijatelji

Volontirajte u vašoj zajednici ove godine. Vi možda ne shvatate, ali imate dar za javni govor. Stvorićete nova prijateljstva kada izađete i pridružite se grupama sa kojima delite zajedničke interese. Obratite pažnju na garderobu, i imajte više samopouzdanja. Vi imate talenat da dobro ugostite i napravite dobru zabavu za porodicu i prijatelje. Važno je da napravite balans između posla i zabave. Pravite redovno zabave za najbliže prijatelje.

Loading...

Posao

Kad je vaša karijera u pitanju, naporan rad i samopuzdanje će vam pomoći da napredujete. Da li ste sami sebi najgori neprijatelj? Naravno da jeste! Osuđivanje ili potreba da se detaljno kontroliše šta god da uradite mogu ugroziti vašu karijeru. Budite fleksibilniji i spremni da prihvatite kritike koje vam drugi kažu. Posle sporog početka godine i nekih potencijalnih grešaka, oko 3. novembra bićete na raskrsnici karijere, u pozitivnom smislu.

Novac

Stvaranje sopstvene ušteđevine pomoćiće vam da budete organizovaniji. Osećaćete se mirnije i kao da imate sve pod kontrolom. Nemojte trošiti novac na fantazije koje nisu realne za vas u ovom trenutku. U porodici svaka prepirka oko novca mora da se reši razgovorom. Kompromisna rešenja mogu da reše problem. Razgovarajte sa finansijskim savetnikom, ako planirate da uložite novac u nešto veliko.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019