Bik sa podznakom u…

Comments: No Comments
Upper page: Podznak
Loading...

 

BIK SA PODZNAKOM U OVNU

Bik i Ovan su dva znaka različitih karakteristika. Bik je konzervativan i oprezan, dok je Ovan neoprezan i pun vere u sebe. Osoba rođena u ovom podznaku će uspeti da prikoči sebe i da se usmeri ka praktičnim i sigurnim ciljevima. Ima trezveno razmišljanje i mudrost.

 

BIK SA PODZNAKOM U BIKU

Podznak i uticaj sunca utiču na karakteristike Bika, tu su naglašene vrline i mane. Ova osoba je zatvorena. Uvećava se ljubav za posedovanjem i pažnja u odnosu na materijalna pitanja. Ova ličnost ima strpljenja i razumevanja za druge. Posesivna je i ljubomorna.

 

BIK SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

Blizanci imaju dobre karkteristike a to su: rečitost, snalažljivost, intelektualnost, koji dobro utiču na Bika. Iz ova dva znaka se rađa osoba koja je sigurna u sebe, sposobna i lako koristi materijalne vrednosti u životu. Ima veliko interesovanje za svet oko sebe, i velik talenat za trgovinu.

 

BIK SA PODZNAKOM U RAKU

Ova dva znaka imaju pasivnu snagu i promišljenost. Osećanja kod ovog podznaka su ljubav prema porodici i tradicijama. Želja mu je da sebi priušti zaslužene periode odmora. U ovoj kombinaciji snagu, koju ima Bik i osećajnost i svet ideje Raka biće u previranju.

 

BIK SA PODZNAKOM U LAVU

Bik i Lav imaju dve neshvatljive snage, koje se razdvajaju i opet sjedinjuju. Ova ličnost je ubeđena u svoju vrednost, nezavisnog je duha da bi stvorile prirodu sigurnu u svoju superiornost. Takvu osobu ne treba izazivati, jer postaje razjarena. Teži ka društvenim životom na visokoj nozi, i ima želju da bude u centru pažnje.

 

BIK SA PODZNAKOM U DEVICI

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost u kojoj preovlađuju egocentričnost i nedostatak koncentracije. Osoba u ovom podznaku ceni realnost stvarnh činjenica i jasne situacije. Devica unosi inteligenciju na bazi opažanja i iskustva. Ova ličnost analizira sve mogućnosti  praktičnih i materijalnih realizacija.

 

BIK SA PODZNAKOM U VAGI

Bik daje snagu i spokojstvo Vagi, dok Vaga utiče svojom lakoćom i spontanošću na Bika. Spojem ova dva znaka rađa se karakter koji voli lepe i skupocene objekte i sklonost ka blistavim društvenim životom. Javlja se zainteresovanost za događaje u spoljnom svetu.

 

BIK SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

Spajaju se dva čvrsta znaka: tvrdoglavost i strastvenost. Javlja se uvećanje snaga. Ova ličnost je stalno aktivna i prepuna obaveza. Bik ima primitivan karakter, koji je rukovođen strastima i nemirnim duhom Škorpije. Ta osoba je posesivna i ljubomorna.

Loading...

 

BIK SA PODZNAKOM U STRELCU

Kod Bika su izražene vezanost za materijalne stvari, dok su kod Strelca izraženi  razumevanje za unutrašnje probleme. Sjedinjenjem ova dva znaka dobijamo ličnost koja je snažna, usmerena ka ostvarenju materijalnih i duhovnih ciljeva.

 

BIK SA PODZNAKOM U JARCU

Spoj ova dva znaka daje hladan karakter. Takva osoba ima jaku volju, veliku ambiciju, želju za moć, ne propušta ni jednu od prilika koje joj život nudi. Javlja se osećaj odgovornosti i sposobnost stvaranja. Dolazi do pojave neobičnih karaktera, čiji je duh inicijative paralisan pasinim karakterom.

 

BIK SA PODZNAKOM U VODOLIJI

Spojem ova dva znaka proizilazi statična priroda, koja podleže lakom podsticaju Vodolije, a nekad usporenom podsticaju Bika. Takva ličnost je društvena, ljubazna i zainteresovana za druge, a u unutrašnjosti je melanholična i egocentrična. Tu ličnost privlači sve što je novo.

 

BIK SA PODZNAKOM U RIBAMA

Bik ima čvrstinu i volju, dok su Ribe neodređene, neodlučne, ali sposobne da obogate unutrašnji život Bika, zbog svoje intuicije i mašte. Spojem ova dva znaka dobijamo ličnost koja ima oštroumnost za mogućnost afirmacije i prepoznavanje ciljeva, koju može dostići snagom i energijom.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 20/09/2019