Blizanci sa podznakom u…

Comments: No Comments
Upper page: Podznak
Loading...

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U OVNU

Blizanci su uvek spremni da istražuju dušu drugih osoba i imaju sposobnost prilagođavanja različitim situacijama, a dobijaju od podznaka Ovna snažnu volju, dinamičnost i energiju. Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja hitro misli, ponekad naglo. Ova osoba je predodređena za upravljačka mesta.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U BIKU

Blizanci imaju inteligenciju, dok je Bik okrenut materijalnim vrednostima u životu. Osoba u znaku Bika je tvrdoglava i kruta, a osoba u znaku Blizanaca će svojom pokretljivošću istopiti te karakteristike Bika. Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja je spremna da u stvarnom životu iskoristi svoju inteligenciju i usmerena je ka uspehu u karijeri.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

U ovoj kombinaciji  rađa se priroda koja ima hitrinu, lakoću u donošenju sudova i nedostatak duhovne dubine. To je duhovita osoba, pokretljiva, zainteresovana za sve probleme sveta, bez filozofske sposobnosti da dođe do suštine stvari i samog života.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U RAKU

Intelektualna strana Blizanaca se sjedinjuje sa subjektivnim ubeđenjima, nesigurnim stavom i nejasnim mislima, koja je karakteristična za Raka. Iz ove kombinacije se rađa osoba koja je vezana za porodicu, sa snažnim osećanjima. Ima snažnu intuiciju, dobro procenjuje situacije.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U LAVU

Kombinacijom ova dva znaka se rađa ličnost koja je pozitivna prema životu i ljudima. Ova osoba može bez teškoća da zauzme dobar društveni položaj. Usmerena je ka suštini stvari, ne luta i ne gubi se u nepotrebnim detaljima.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U DEVICI

Devica i Blizanci imaju nešto zajedničko a to je: način razmišljanja bez sentimetalnosti, ali najčešće ispravan. Ova osoba je uvek gospodar situacija i ima umeren temperament. Ova osoba voli tačnost, red, preciznost, savršenstvo i detalj.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U VAGI

Kombinacijom ova dva znaka dobijamo ličnost koja je privlačana, duhovita i darovita. Intelektualnost, koje nose Blizanci, obogaćuje se umetničkim interesovanjima Vage. Ličnost koja je rođena u ovom podznaku biće omiljen gost, imaće simpatije iz okoline.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

Loading...

Škorpija ima snažan uticaj na Blizance. U ovoj kombinaciji rađa se ličnost koja puno razmišlja, i inteligentna je. Ona nije radoznala i površna, već teži da prodre u tajne života. Ima istraživački i analitički način istraživanja. Dešava se da je karakter ove osobe sklon pesimizmu.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U STRELCU

Kombinacijom ova dva znaka rađa se ličnost koja ima pozitivne osobine; sposobna je da razvije široke projekte. Ova osoba lako uspostavlja kontakte i stvara nova prijateljstva.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U JARCU

Znak Blizanaca ima intlektualnu sposobnost, promenjivost ličnosti, elastičnost i prilagodljiv karakter, dok  Jarčevi  imaju sposobnost za dugotrajan rad, istrajnost, sposobnost koncentracije. Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja se rukovodi  iskustvom i proverenim činjenicama, ne maštajući.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U VODOLIJI

Spajanjem ova dva znaka rađa se čisto intelektualna ličnost, koja povezuje oštroumnost sa progresivnim idejama. Ova ličnost je obdarena velikim entuzijazmom u njihovom ostvarivanju.

 

BLIZANCI SA PODZNAKOM U RIBAMA

Ovo je spoj dva različita znaka: hladnog i svesnog uma Blizanaca, i snažne i instiktivne i često nebulozne Ribe. Dolazi do unutrašnjeg sukoba intelekta i osećanja, gde pobeđuje nekad srce, nekada um. To je jedna neuhvatljiva ličnost kada se vrline i mane savršeno uklope.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 20/09/2019