Jarac sa podznakom u…

Comments: No Comments
Upper page: Podznak
Loading...

JARAC SA PODZNAKOM U OVNU

Za Jarca se vezuju osobine kao što su: razvijen osećaj dužnosti, čvrsto stoji na zemlji i ima upadljivu sposobnost koncentracije koja se spaja sa znakom Ovna, čiji impulsi pomažu iskazivanju sposobnosti. Iz ovog spoja rađa se ličnost koja rešava problem lako na logičan jasan način, neraskidivo je vezana odlukama koje je donela. Ambiciozna je i izdržljiva.

 

JARAC SA PODZNAKOM U BIKU

Spoj ova dva znaka je dobra kombinacija iz koje proizilazi odlučan karakter, ali bespomoćan pred sitnim teškoćama u životu. To nisu praktični problemi  koji brinu ovu ličnost, već su to osećajni intelektualni i socijalni problem. Kada traži neposredno učešće u aktivnostima za koje nikada nije imala interesovanja dolazi do krize, zato što su joj strane.

 

JARAC SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

U ovoj kombinaciji Blizanci su u svetu ideja, privučeni ali odvojeni od realnog i praktičnog sveta vezani neraskidivom niti koju čini strana Jarca, vezano za zemlju. Ova ličnost je otvorena i slobodna u govoru i kretanju, ali se u njoj otkriva i praktična komponenta.

 

JARAC SA PODZNAKOM U RAKU

Spojem ova dva znaka rađa se čvrsta ličnost koja ne mašta mnogo, već nudi sigurnu ruku nesigurnima koji dolaze od Raka. Ovo je zanimljiva ličnost uvek otvorena za utiske iz spoljnog sveta, ali je nesposobna da ih preobrazi u sredstvo za postizanje lične afirmacije.

 

JARAC SA PODZNAKOM U LAVU

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja ume da angažuje čitavu sebe kako bi osvojila onu poziciju u svetu za koju smatra da im po pravu pripada. Jako je ambiciozna, ima snažnu volju i istrajnost i spremna je da uvek žrtvuje sebe, ako za to ima potrebe. Svojim zaslugama i angažovanjem dolazi do uspeha i visokih pozicija u poslu.

 

JARAC SA PODZNAKOM U DEVICI

Kombinacijom ova dva znaka rađa se ličnost koja je svesna sopstvenih vrednosti i svojih granica. Traganje je sredstvo usavršavanja svojeg  Ja, veoma konstruktivno traganje. Ovo je stidljiva ličnost, često je blokirana suvišnim obzirima. Iz ove ličnosti izbija harmonija i svaku aktivnost savršeno izvodi.

 

JARAC SA PODZNAKOM U VAGI

Kombinacijom ova dva znaka rađa se ličnost koja ima plemenita osećanja, praktična je, gospodar je sopstvenih društvenih snaga i hitra je u otkrivanju istinske suštine svake situacije. Ima prefinjen ukus, ali ima gvozdeni karakter i dobro  zna šta hoće i kako to da ostvari.

 

JARAC SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

Loading...

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja deluje čvrsto i sigurno, ali ima problematičan unutrašnji život. Ova ličnost ima veliku volju i istrajnost, sigurnost, ali svaki  njen uspon je plod teško osvojenog sazrevanja. Ponekad se mogu zapaziti neosnovani odbranbeni stavovi.

 

JARAC SA PODZNAKOM U STRELCU

Kombinacijom ova dva znaka rađa se ličnost koja ima humanističko osećanje i poštovanje samog sebe i bližnjih. Ima veliki kvalitet, a to je elastičnost uma, koji ne dozvoljava da je apsorbuju čisto materijalna ili intelektualna, duhovna ili osećajna interesovanja. Otvorena je prema spoljnom svetu i ima sposobnost da otkrije najdublji smisao duše drugih ljudi.

 

JARAC SA PODZNAKOM U JARCU

Osoba rođena u ovom spoju je uporna i istrajna. Zatvorena je u samu sebe, odbranbenog je stava. Ovakva ličnost je okrenuta sopstvenim problemima, izuzetno je stidljiva, nije laka u odnosima sa drugima. Ali dvostruki Jarac svojim snagama može da osvoji najveće vrhunce.

 

JARAC SA PODZNAKOM U VODOLIJI

Za vodoliju su tipični prodiruća snaga intelekta i genijalnosti, a za Jarca statičnost i postojanost. Rađa se ličnost koja se oslobađa svojih principa, da bi se suočila sa stvarnošću. Kod ove ličnosti glavna osobina je nezavisnost.

 

JARAC SA PODZNAKOM U RIBAMA

Jarac ima oštru i snažnu volju, dok je kod Riba ispoljena neodlučnost. Rađa se ličnost koja gubi na postojanosti, ali ima čistoću osećanja. Nije mnogo ambiciozna, ali može da dosegne visok intelektualni nivo, što se održava u mnogo elastičnijem i pozitivnijem stavu pred preprekama u životu.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019