Lav sa podznakom u…

Comments: No Comments
Upper page: Podznak
Loading...

 

LAV SA PODZNAKOM U OVNU

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost u kojoj se prožimaju snaga volje i preduzimljivosti. To je osoba, koja je usmerena ka uspehu i uspeva da osvoji najviše pozicije svojom snagom. Sama organizuje svoje planove, više voli da štiti, nego da bude štićena. Ima sposobnost da voli, ali i da upravlja njihovim životom.

 

LAV SA PODZNAKOM U BIKU

Spojem ova dva znaka rađa se markantna ličnost, živahnog unutrašnjeg života, sposobna da se nametne drugima. Inteligentna, ali nema želju za ljubomorom. Ova ličnost ne podnosi da neko povredi njeno samoljublje.

 

LAV SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

Tipično za Lava je da voli da vlada, a karakteristično za Blizance je da imaju svesnu i realnu afirmaciju svojih vrednosti. Rađa se osoba, koja poštuje sopstvene potrebe  i potrebe drugih. Ima osećanja za pravdu i urođenu širokogrudost i određenu nijansu idealizma.

 

LAV SA PODZNAKOM U RAKU

Kod Lava se ističe sposobnost za dokazivanjem i želja da se nametne drugima, ali to često biva blokirano zbog neodlučnosti Raka. Rađa se ličnost koja je čas snažna, čas je nezadovoljna i depresivna. Ima talenat u sticanju materijalne sigurnosti.

 

LAV SA PODZNAKOM U LAVU

Ovim spojem rađa se ličnost koja je neodoljiva, čijem magnetizmom je nemoguće pobeći. Ima želju za vladanjem. Ova osoba je sigurna u sebe i ma snagu volje i duh inicijative. U dubini duše je to dobra osoba, spremna da se prepusti osećanjima.

 

LAV SA PODZNAKOM U DEVICI

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost sposobna da sagleda probleme i akcije, koje treba da preduzme, ali više brine za potrebe bližnjih, nego za svoje potrebe. Zasluga Lava je što ima odlučan temperament, želju za isticanjem i ljubav za detalje zbog koje često gubi predstavu celokupnosti.

 

LAV SA PODZNAKOM U VAGI

Snažna ličnost, jake volje, svesna sopstvene vrednosti, kakav je Lav se spaja sa popustljivom, ljubaznom, uravnoteženom osobom, kao što je Vaga. Iz ovog spoja rađa se ličnost koja uvek uspeva da zadobije i održi značajnu ulogu u životu i u odnosima sa ljudima.

 

LAV SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja je puna volje, snage i ambicije da dospe do uticajnih položaja u društvu. Odlično poznaje sebe, svoje mogućnosti i druge ljude. Dobar je radnik, produktivna je u svemu i istrajna je. Voli da eksperimentiše, što može da dovede do velikih strasti i ljubomora.

Loading...

 

LAV SA PODZNAKOM U STRELCU

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja teži ka ciljevima, koje proističu iz praktičnih motiva, i postaju sve viši, zato je to darežljiva ličnost, koja ne zaboravlja interese drugih. Kontakti sa drugim ljudima postaju intimni.

 

LAV SA PODZNAKOM U JARCU

Iz ove kombinacije rađa se ličnost, racionalna, istrajna i produktivna, čije su težnje usmerene kao osvajanju realne moći. Upornom borbom i verom u sebe doći će do dobrih uspeha. Sposobna je da se suoči sa teškoćama iz svakodnevnog života.

 

LAV SA PODZNAKOM U VODOLIJI

Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja je individualista i ima ogromnu samosvest. Najvažnije joj je da se nametne drugima, ne obazirući se na tuđa mišljenja. To je ličnost koja je unutrašnje zatvorena, može biti kruta i nepopustljiva.

 

LAV SA PODZNAKOM U RIBAMA

Ribe su pasivne, ali se spajaju sa prirodom kojoj dominira volja Lava. Rađa si ličnost koja je često nesposobna da nađe pravu ravnotežu, koja bi joj omogućila da učestvuje u životnoj borbi. Spoj svesti o sopstvenoj vrednosti i pasivnog držanja, spremnost za akciju i sklonost da se gubi u snovima, ima posledice u ne uvek uravnoteženom načinu reagovanja ovih ličnosti.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019