Ovan sa podznakom u…

Comments: No Comments
Upper page: Podznak
Loading...

 

OVAN SA PODZNAKOM U OVNU

To je ličnost koja se može definisati kao dvostruki Ovan. Uvek ide direktno ka cilju. Ima vatren temperament, veliku hrabrost, želju za pobedom, koja uspeva da sruši sve prepreke. Ne voli osvetu, kukavičluk, prevare i sumnje, dok njegov duh beži od psiholoških komplikacija.

 

OVAN SA PODZNAKOM U BIKU

Ličnost koja je rođena u ovom podzanku ima karakteristike Bika koje su pozitivne, i neustrašivost koje su karakteristične za Ovna. Priroda Bika koji ima odbrambeni karakter, postaje spontanija sa više poverenja i preduzimljivosti. Ova ličnost uliva poverenje, sigurna je u sebe i voli aktivnosti. Ne voli nepoštenje i nasilnost.

 

OVAN SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

Spoj Ovna sa Blizancima daje Blizancima životni elan, vitalnost i radost uživanja u svim dobrima ovog sveta. A Blizanci daju Ovnu intelektualnu kontrolu, sposobnost da savladaju sve prepreke i diplomatiju u odnosima koja pomaže da se prevaziđu sukobi i neprijateljstva. U ovom podznaku se rađa ličnost koja voli dinamiku, aktivnost i intelektualnu delatnost, a ne voli nasilje.

 

OVAN SA PODZNAKOM U RAKU

Spojem Ovna sa Rakom dobijamo ličnost koja može da deluje povodljivo i nepostojano, ali kada treba da se donesu važne odluke, ova osoba ne odustaje. Rak će Ovnu dati senzibilnost, idealizam i bujnu maštu.

 

OVAN SA PODZNAKOM U LAVU

To su dva vatrena znaka koji sjedinjuju snagu u obostrano razumevanje. Ovan ima divlju snagu, a Lav snagu preobražava u kontrolisane moći koje će biti upotrebljene da bi zadovoljile ambicije. Sjedinjenjem Ovna i Lava rađa se ličnost koja postaje pobednik, mrzi bedu i nedostatak hrabrosti.

 

OVAN SA PODZNAKOM U DEVICI

Kombinacijom ova dva znaka to su dve suprotne prirode, koje će se teško stopiti u jedinstvenu prirodu. Ovan ima obilnu snagu, ali ima barijere  koje njegova strana Device konstruiše protiv njegove žestine. Strana Ovna izlazi savremenija iz ovog spoja, jer je opreznija, urednija i obdarena kritičkim smislom.

 

OVAN SA PODZNAKOM U VAGI

Vaga ima ravnotežu, i često se sukobljava sa snagama Ovna da bi se stvorila senzibilna priroda sposobna da kontroliše nasilne impulse, što su karakteristike Ovna. Spajanjem ova dva znaka rađa se ličnost koja ima energiju, preduzimljivost, spontanost, sposobnost prilagođavanja.

 

OVAN SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

Spajanjem ova dva znaka dobijamo ličnost koja ima strastveni temperament, agresivnu prirodu i impulsivnost. Ove karakteristike stvaraju tiranski temperament oštrih reakcija, istovremeno konstruktivan i destruktivan. To je ličnost koja ima veliku moć, gospodar je same sebe u svim situacijama.

Loading...

 

OVAN SA PODZNAKOM U STRELCU

Spajanjem ova dva znaka dobija se srećna kombinacija, koja daruje preduzimljiv i snažana karakter. Ova ličnost ima želju za nezavisnošću i slobodom. Onaj koji voli putovanja tražiće nešto da proširi svoje vidike.

 

OVAN SA PODZNAKOM U JARCU

Kombinacijom ova dva znaka dobijamo ličnost  koja ima volje i posvećena je radu. Velika ambicija podstiče ovu osobu da osvaja visoke položaje u društvu. Ima organizatorsku sposobnost i preciznost. Ova osoba ponekad polaže brutalnost u borbi za uspeh kao i strogost praćenu neelastičnošću u odnosu na sebe i druge.

 

OVAN SA PODZNAKOM U VODOLIJI

Kombinacijom ova dva znaka rađa se ličnost koja voli radost stvaranja i želju za aktivnim učestvovanjem u životu. To je ličnost koja brani svoju slobodu i ličnu nezavisnost. Naglašeni altruizam koji ima ova ličnost mu omogućava da ima prijateljska osećanja. Ne voli ništa što je vulgarno.

 

OVAN SA PODZNAKOM U RIBAMA

Snaga Ovna se spaja sa pasivnošću Riba koji koči brz način života i smiruje duh ove ličnosti. Kombinacijom ova dva znaka rađa se ličnost koja zna da uklopi intuiciju, senzibilnost i milosrđe sa entuzijazmom. Ova ličnost se suočava sa surovom stvarnošću života, ali nema žestinu i agresivnost.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019