Ribe sa podznakom u…

Comments: No Comments
Upper page: Podznak
Loading...

 

RIBE SA PODZNAKOM U OVNU

U ovoj kombinaciji su dva oprečna znaka, ali oni ne poništavaju jedan drugog, već uvećavaju svoje vrednosti, preobražavajući u pozitivne snage osobine koje se obično smatraju negativnim. Rađa se ličnost koja uspeva da savlada sve prepreke zahvaljujući intuiciji koja je vezana za Ribe, dok Ovan pokazuje svoju sigurnost i žestinu.

 

RIBE SA PODZNAKOM U BIKU

U ovoj kombinaciji rađa se ličnost koja ne može da se odrekne životnih zadovoljstava i ličnog užitka. Ali ova ličnost je uporna da postigne realne uspehe u životu. Ova osoba neće dozvoliti da ga apsorbuje svet osećanja, zato što Bik ima čvrstinu, koja ga uvek drži u stanju pripravnosti.

 

RIBE SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

U ovoj kombinaciji rađa se ličnost koja je sa jedne strane srećna zbog sitnih uspeha, i zbog činjenice da se popela uvis, a sa druge strane ne zna da zadrži stečene pozicije i može nisko da padne. U njoj postoji samozadovoljstvo.

 

RIBE SA PODZNAKOM U RAKU

U ovoj kombinaciji rađa se priroda koju karakterišu prisutnost dva slična, ali različita sveta, a to je pasivnost Riba  i sklonost ka nestvarnom Raku. Ova osoba ima otpornost kojom nadoknađuje povučenost. Motor koji vodi ovu osobu je svet osećanja čas od jednog znaka, čas od drugog.

 

RIBE SA PODZNAKOM U LAVU

Spojem ova dva znaka rađa se priroda u kojoj čas preovladavaju osobine Lava, usmerene ka ličnoj afirmaciji i dokazivanju sopstvenog  “Ja”, čas crte koje naginju osećajnosti Riba. Ova ličnost često može da izrazi najbolji deo sebe. Ona je humana i posvećena je bližnjima.

 

RIBE SA PODZNAKOM U DEVICI

U ovoj kombinaciji rađa se ličnost koja ima neprestano unutrašnje traganje i proučava mogućnosti koje nude svakodnevni događaji. Njena snaga je prigušena bojaznima i kompleksima inferiornosti. Ovu ličnost pokreću osećanja i uvek je logična.

 

RIBE SA PODZNAKOM U VAGI

U ovoj kombinaciji rađa se priroda koja je osećajna i harmonična. Ova osoba može dobro da uskladi sebe sa okolnim svetom i događajima. Voli ljubav prema životu i njegovim radostima. Ponekad može da deluje površno, ali u stvarnosti nije tako. Ovo je otvorena ličnost sa puno razumevanja za sve što je ljudsko.

 

RIBE SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

U ovoj kombinaciji rađa se priroda u kojoj je sve podvrgnuto unutrašnjoj strastvenosti, a u očima drugih su njene akcije i rakcije neshatljive. Najčešće je ova ličnost problematična, ali to je ne sprečava da se prepušta do krajnosti.

Loading...

 

RIBE SA PODZNAKOM U STRELCU

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja je uvek spremna da pomogne drugima. Ima veliku sposobnost da brani svoju slobodu i individualnost, sigurna je u sebe i u svoje dobre razloge. Dobar je branilac pravde, i otvorena je ka svemu što je novo.

 

RIBE SA PODZNAKOM U JARCU

Ličnost rođena u ovom poznaku uvek uspeva da usmeri svoje aktivnosti ka praktičnim ciljevima, da bi imala dobru materijalnu sigurnost. Ova ličnost je spokojne prirode, nije agresivna i krajnje je predvidiva. Mnogo je osetljivija nego što se to drugima čini.

 

RIBE SA PODZNAKOM U VODOLIJI

U ovoj kombinaciji rađa se ličnost koja ima potrebu za afirmacijom s jedne strane, a sa druge strane ona nema uvek podršku srazmerne snage volje, jer pada pod uticaj senzacija i utisaka. Reč je o povodljivom karakteru, često nesigurnom. Često je to egocentrična priroda.

 

RIBE SA PODZNAKOM U RIBAMA

Osoba rođena u ovom znaku ima pasivnu snagu nad snagom volje, ali ona nije potpuno negativna ličnost. Ova osoba zna da se žrtvuje, puna je razumevanja i neposrednosti. Zna svoju slabost da preobrazi u snagu. A teži da stvori u životu komfor. Sposobna je da se prilagodi svakoj situaciji.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019