Strelac sa podznakom u…

Comments: No Comments
Upper page: Podznak
Loading...

 

STRELAC SA PODZNAKOM U OVNU

Osobine ove kombinacije su velika radna sposobnost, snažna volja i angažovanje u ostvarenju svojih zadataka. Ličnost rođena u ovom podznaku ima sposobnost stvaranja veoma razvijenih projekata i moć održavanja mirovnih društvenih veza i prijateljstava. Ova ličnost je energična i dobro poznaje samu sebe i druge ljude. Ima osećanja za pravdu i spremna je da se upusti u svaku borbu.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U BIKU

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja je istrajna i praktična i ima ljubav za pravdu i istinu. Ceni radosti stvarnog i intelektualnog života. Ovo je zanimljiva kombinacija, strana Bika dozvoljava strani Strelca da se širi u svetu duhovnih interesovanja.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja je pokretljiva i ima sposobnost da se posveti  različitim aktivnostima u društvu, i to dobija od strane Blizanaca, i ima precizno određene ciljeve i produktivnu energiju, što dobja od strane Strelca.  Ova ličnost koristi praktičnu inteligenciju i zdrav razum. Okrenuta je životu i bližnjima.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U RAKU

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja je prilagodljiva, puna razumevanja i obdarena je velikim humanizmom. Snalažljiva je u problemima stvarnog života i u onim duhovne prirode čini da je ova ličnost otvorena za pozitivne i negativne utiske. Ovo je senzibilna ličnost koja često trpi razočaranja u životu.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U LAVU

Spojem ova dva znaka rađa se ličnost koja je obdarena samokontrolom, svesna svojih vrednosti, svojih granica, sposobna je da dozira snage i zasnuje na njima svoj život. Ova osoba je produktivna i u potpunosti se posvećuje određenoj aktivnosti. Ne podnosi nekoga ko ne zna da se sopstvenim snagama suoči sa životom.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U DEVICI

Devica sa jedne strane sa svojom naglašenom ljubavlju za red, analizu i detalje, a sa druge strane Strelac sa svojim nehajem za ustaljene šeme i sve ono što je jednostrano. Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja traga za unutrašnjom ravnotežom, koja bi joj obezbedila odlučnost u pravcu lične afirmacije.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U VAGI

Ovo je skladna kombinacija. Osoba rođena u ovom podznaku je pokretljiva, sklona je ka realnom životu i ljudima koje je okružuju, čini da je ova osoba otvorena i spremna da zadovolji svoje i potrebe svojih bližnjih. Uvek uspeva da vidi najlepšu i najskladniju tačku u životu.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

Loading...

Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja stalno traga za praktičnim i realnim zadovoljenjem svojih intelektualnih i moralnih težnji. Ova ličnost beži od suviše otvorenog pokazivanja sebe, zato je teško upoznati dušu ove ličnosti. Često se dešava da je ova ličnost nezadovoljna zbog unutrašnjih potreba koje je razdiru.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U STRELCU

Osoba rođena u ovom podznaku ima težnju ka zadovoljavanju unutrašnjih  potreba i humanog osećanja. Za pravdu ova ličnost zauzima zaštitnički stav prema slabijim bićima kojima je potrebna pomoć. Uspeva da pridobije druge za sebe, da prihvati njihovu pomoć i zaštitu.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U JARCU

Osoba rođena u ovom podznaku je radna i istrajna i na kraju dobije priznanje drugih ljudi. Velika moć  koju ona ispoljava  u odnosu na druge ljude, a i na samu sebe, svesno upravljajući ambicijama i strastima. U ovoj osobi je prisutan religiozan stav u odnosu na život. Pokazuje kritički stav u odnosu na misli i akcije.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U VODOLIJI

Osoba rođena u ovom podznaku je dobar prijatelj samom sebi i drugim ljudima. Ovo je pokretljiva osoba, otvorena ka svim utiscima ovog sveta. Na ovaj način dolazi do razvoja praktičnog i unutrašnjeg života. Na jednostavan način uspeva da se oslobodi svih sumnji koje su najveća prepreka potvrđivanja svoje ličnosti.

 

STRELAC SA PODZNAKOM U RIBAMA

Iz ove kombinacije rađa se priroda koja poprima religiozno obeležje. Svesna je životnih vrednosti i ljudskih potreba. Ova ličnost je u svakom trenutku spremna da  se prepusti snazi događaja s dubokom skromnošću. Ova osoba ima unutrašnju borbu iz koje mogu proizaći protivrečnosti, i one otežavaju ispunjenje njenih želja.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 20/09/2019