Vaga sa podznakom u…

Comments: No Comments
Upper page: Podznak
Loading...

 

VAGA SA PODZNAKOM U OVNU

Ovan u ovom spoju ima uticaj na harmoniju i diplomatsku veštinu Vage. Rađa se ličnost sa elastičnijim i svesnijim karakterom. Sposobna je da uđe u srž situacije, i ima  moć  “da uđe u dušu” i najtežim karakterima.

 

VAGA SA PODZNAKOM U BIKU

Ličnost rođena u ovom podznaku ima osećanja i pritajene strasti koji upravljaju pretežnim delom akcija i misli. Ova ličnost zadržava stav distanciranosti i suzdržanosti. Ali, kada radi nešto značajno pokazuje prave kvalitete jakog i izdržljivog karaktera. Reč je o osobi koja je društvena, sposobna da privuče pažnju ljudi.

 

VAGA SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

U ovoj kombinaciji rađa se ličnost koja ima retku vezu intelekta i svih ostalih kvaliteta duše. Stabilnost Vage se bazira na jasnom intelektu Blizanaca, koji uspeva da se oslobodi svoje karakteristične hladnoće. Ova ličnost je osetljiva i otvorena je ka spoljnom svetu. Ima upadljive sposobnosti razmišljanja i preobražaja svojih najnegativnijih strana u pozitivne.

 

VAGA SA PODZNAKOM U RAKU

Strana Vage koja je uvek elastična i senzibilna upravlja stranom Raka, koji je poznat po neodlučnosti. Rađa se ličnost u kojoj se vodi nevidljivi diplomatski rat, sa ravnotežom koja omogućava ovim snagama u sukobu da ne izgube ništa od svojih kvaliteta.

 

VAGA SA PODZNAKOM U LAVU

Lav ima direktnu, pravolinijsku i nametljivu snagu, dok Vaga poštuje tuđe želje i potrebe, ali nikad ne odustaje od svojih namera. Rađa se ličnost koja ima mogućnost osvajanja visokih materijalnih i moralnih vrednosti. Ovaj spoj može u pojedinim slučajevima doći u opasnost da se pokaže ljudima kao antipatičan oblik egocentričnosti.

 

VAGA SA PODZNAKOM U DEVICI

Vaga i Devica poseduju različite karakteristike da dolazi do konstantne borbe. Devica ima jasnu i logičnu prirodu, dok Vaga utiče sa težnjom da spreči svaku komplikaciju, koja može da ometa ispoljavanje njenih kvaliteta. Iz ovog spoja rađa se ličnost koja je ambiciozna, blage prirode, puna razumevanja, humana je i otvorena da ispolji ono najbolje u sebi.

 

VAGA SA PODZNAKOM U VAGI

Kvaliteti koji su vezani za Vagu biće udvostručeni. Ličnost koja je rođena u znaku Vage živi od onih malih stvari u životu koje izmiču pogledu drugih osoba svesnijih sopstvene vrednosti. Ova ličnost prepoznaje estetske vrednosti koji retko primećuju realističnije osobe.

 

VAGA SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

Loading...

Iz ovog spoja rađa se ličnost koja je vođena snagom Škorpije, ali i uvek je spremna da žrtvuje sebe željama za mirom i ravnotežom, a to je karakteristično za  Vagu. Ova ličnost razvija u sebi ogromne sposobnosti koje usmerava ka praktičnim i duhovnim ciljevima.

 

VAGA SA PODZNAKOM U STRELCU

Na ličnost koja je rođena u ovom podznaku utiče Strelac sa svojim nemirima, filozofskim, religioznim i intelektualnim težnjama, i Vaga koja deluje na polju humanosti, praktičnosti i ljubaznosti. Ova osoba je snalažljiva u najtežim situacijama zahvaljujući istinskom učešću kako duha tako i srca.

 

VAGA SA PODZNAKOM U JARCU

Jarac ima snagu, a Vaga je ublažena i predstavljena u dopadljivoj meri, koji će uticati na ličnost rođenu u ovom podznaku. Ova ličnost ima praktičan smisao koji se ne zadovoljava ostvarenjem individualnih prohteva, već čini i za druge ljude. Možemo definisati ovu osobu kao idealistu, koja je realna.

 

VAGA SA PODZNAKOM U VODOLIJI

Ličnost koja je rođena u ovom podznaku, ima otvoren karakter, željnog da unese čitavog sebe u materijalna i duhovna osvajanja. Dolazi do formiranja poletne i izražajne ličnosti, spremne da iskoristi sve prave prilike, može da se prilagodi svakoj situaciji.

 

VAGA SA PODZNAKOM U RIBAMA

Ličnost koja je rođena u ovom podznaku pod uticajem je svoje osećajnosti. Olako troši najbolju snagu u sebi u bici na dva fronta, što joj često stvara nesposobnost da se prilagodi stvarnosti. Ne bi trebalo da se prepusti unutrašnjim sukobima, jer gubi mogućnost da živi punim životom i doživi iskustva.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019