Vodolija sa podznakom u…

Comments: No Comments
Upper page: Podznak
Loading...

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U OVNU

U ovoj kombinaciji Ovan poklanja Vodoliji snagu za određeni cilj. Rađa se ličnost koja je zainteresovana da učvrsti temelje za harmoničan razvoj ličnih interesovanja. Ovo je fantastična ličnost, živog duha i aktivna.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U BIKU

Iz ove kombinacije rađa se ličnost kojoj je čvrstina glavna sposobnost, koja se izražava u sposobnosti da zadrži osvojeni teren i u dubokoj veri u sopstvena ubeđenja. Ovu ličnost će drugi teško razumeti, ali je svesna svoje vrednosti. Veoma je posesivna prema svom partneru, tvrdoglava je i teško deli sa drugima ono što smatra svojim privatnim posedom.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U BLIZANCIMA

U ovoj kombinaciji je izražena genijalnost  Vodolije i elastičnost Blizanaca. Svaki od ova dva znaka traži mogućnost da se raširi na račun drugog. Ponekad intelekt Blizanaca nadvladava iracionalni svet Vodolije, iz kojeg ona crpi snagu. Iz ovog spoja rađa se osoba koja brani slobodu, ne zna za ograničenja osim onih koje je sama sebi postavila.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U RAKU

Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja je jako pokretljiva u životu, a u stvarnosti je obuzeta raznim sumnjama i stalno je nesigurna. Ova ličnost je i jaka i slaba, ali od svoje slabosti uspeva da načini snagu za lična osvajanja. Snaga osećanja je pojačana i usmerena je ka visokim ciljevima.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U LAVU

Vodolija stiče mogućnost da bude prevladana onom stranom Lava kojoj ne pada teško dokazivanje svojih moći. Iz ove kombinacije rađa se ličnost u kojoj se lako mogu otkriti njihove vrline i mane. Ova ličnost ima želju da nametne svoje stavove i svoj  položaj na poslu, jer ima snagu Lava i originalnost Vodolije.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U DEVICI

U ovoj kombinaciji  Vodolija je entuzijasta, određena i spremna za nove stvari, uspeva da otkloni odbrambene mehanizme koji sprečavaju Devicu da ispolji humanitarne i socijalne obdarenosti. Rađa se ličnost  koja je otvorena ka svojim potrebama i potrebama drugih i postavlja u životu visoke ciljeve.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U VAGI

Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja je probirljiva do najsitnijih detalja. Harmonična je u svom  izrazu, jer sadrži u sebi obdarenost i najveće vrline oba znaka. Ova ličnost uvek uspeva da osvoji željene pozicije.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U ŠKORPIJI

Loading...

Iz ove kombinacije rađa se ličnost koja je u stalnom previranju, nezadovoljna sobom, i teži ka perfekciji. Snage ove ličnosti se ne troše uzaludno. Ovo unutrašnje vrenje pokretač je za sve njene neosporne uspehe. Kod ove ličnosti  stvari koje za druge mogu biti pozitivan cilj, za ovu ličnost je samo neprekidna polazna tačka.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U STRELCU

Iz ovog podznaka rađa se ličnost koja oseća beskonačnu i neshvatljivu stranu realnosti. Mali broj ljudi može da razume njen najdublji smisao, filozovsku i religioznu poruku. Ova ličnost želi da prilagođava svoje potrebe svetu, više je privlači osobenost.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U JARCU

Iz ove kombinacije rađa se priroda koja je svesna važnosti koja može imati materijalno blagostanje. Ova ličnost čvrsto stoji na zemlji i originalna je. Svesna je svojih mogućnosti.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U VODOLIJI

Iz ovog spoja rađa se ličnost koja je najčešće različita od sveta drugih. Ali nije toliko komplikovana kako se čini, spremna je da učestvuje u problemima spoljnog sveta, jako je humana i veoma je originalna.

 

VODOLIJA SA PODZNAKOM U RIBAMA

Iz ovog spoja rađa se priroda koja traži potvrdu svojih urođenih sposobnosti. Ako strana koja pripada znaku Riba može da blokira potpuno ispoljavanje sposobnosti  Vodolije, ona istovremeno ima moć  da ispuni osećanjima i opažanjima svaki ideal, ambiciju i uspeh ove ličnosti.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019