Potukli se najbogatiji i najjači Kinez, evo ko je pobedio (Foto + Video)

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 25/08/2018
Loading...

Kineski milijarder i vlasnik „Alibabe“ Džek Ma pokazao je svoje zapanjujuće umeće u borilačkim veštinama u tuči sa Džet Lijem, Samom Hangom i drugim majstorima borilačkih veština u svom debitantskom akcionom filmu.

Screenshot_1

U novom filmu „Gong Shou Dao“ („Umetnost napada i odbrane“) u kojem poznati azijski majstori kung-fua, tekvondoa, suma pokazuju svoje neverovatno umeće, brzinu i moć, pojavljuje se i 53-godišnji osnivač „Alibabe“ Džek Ma.

Milijarder glumi nepobedivog tai-či majstora i u filmu se bori protiv glumca Donija Jena, glumice i vlasnice crnog pojasa u tekvondou Nataše Liu Bordizo, penzionisanog mongolskog sumo šampiona Asašorija Akinorija i tajlandskog majstora borilačkih veština Tonija Džaa. Na kraju trejlera, britanski glumac Džejson Stetam i bokseri Meni Pakio i Genadij Golovkin izazivaju Maa na borbu licem u lice.

Screenshot_2

U šestominutnom trejleru, majstori borilačkih veština u neonom osvetljenom skladištu demonstriraju svoje umeće na košarkaškoj lopti koja ide od jednog do drugog. Kad lopta doleti do Maa, on je probija jednim udarcem. Sledi spektakularna borba majstora borilačkih veština protiv milijardera začinjena zapanjujućom grafikom.

Loading...

Screenshot_3

„Obećavam da će film biti veoma uzbudljiv. Uživajte u filmu u kojem moj dobar drug Džek Ma igra tai-či majstora i njegovim borbama protiv drugih majstora borilačkih veština“, napisao je na svojoj stranici na Fejsbuku Džet Li, filmska superzvezda i izvršni producent filma.

Screenshot_4

„Primarni cilj je globalna promocija tai-čija zbog njegove koristi za zdravlje i sreću, kao i prozora u kinesku kulturu. To je stav svih učesnika koji su svi radili volonterski“, navodi „Alizila“, njuz portal „Alibaba grupe“.

Screenshot_5

Ma, bivši profesor engleskog jezika, već dugo je ljubitelj borilačkih veština. Navodno, milijarder vežba tai-či od 1988. godine.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 25/05/2019