Siguran put za uspjeh: Ovako možete zavesti djevojku riječima koje žele da čuju

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 19/03/2019
Loading...

Muškarci znaju reći da su žene komplicirane te da često ne razumiju njihove potrebe i želje. A muškarcima se nerijetko zna dogoditi da ih, i kada kažu nešto u što su sigurni da će zadiviti ljepšu polovicu, potpuno iznenadi njezina negativna reakcija.

Za sve one muškarce koji žene uporno pokušavaju impresionirati riječima, a na vlastito čuđenje i nevjericu izazivaju potpuno suprotnu reakciju, stiže spas u zadnji čas. Premda će mnogi muškarci biti uvjereni da su rečenicom ‘Nazvat ću te.’ reći puno toga, zapravo će kod ljepšega spol izazvati pravu bujicu negativnih osjećaja, piše Match.com. Za sve neuspješne zavodnike donosimo pet stvari kojima će dame oboriti s nogu te pet rečenica koje će ih natjerati da pobjegnu glavom bez obzira

Stvari koje žene žele čuti:

Prekrasno izgledaš
Ovom jednostavnom i kratkom rečenicom ženi ćete pokazati da primjećujete i koliko cijenite sav trud koji je uložila da bi se spremila za izlazak s vama. Nema veze je li odjevena u minicu, večernju haljinu ili obične traperice i top. U svome komplimentu ne trebate biti specifični, dovoljno je da joj date do znanja da ste primijetili da lijepo izgleda.

Loading...

Kako si provela dan?
Ovo će se na prvi pogled učiniti kao neobavezno ćaskanje, no ovim nevinim pitanjem joj jasno dajete do znanja da vas zanima njezin život. Pobrinite se da stvarno poslušate i čujete njezin odgovor, upamtite sitne detalje, poput svađe s kolegicom na poslu, i idući put ju pitajte o tome – bit će oduševljena koliko ste pažljivi.
Recite joj da…

Loading...
Pages: 1 2


Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Monday, 18/11/2019