Svaki put kada primetite ove čudne stvari to znači da je anđeo VEOMA BLIZU vas

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 08/09/2018
Loading...

Brojevi simbolizuju razne stvari koje utiču na drugačije aspekte našeg života. Neki spiritualisti tvrde da kroz njih možemo komunicirati sa anđelima i silama koje su oko nas i koje čine univerzum.

Anđeoski brojevi

Image and video hosting by TinyPic

Ukolko vidite niz brojeva više puta, verovatno neke više sile pokušavaju da vam kažu nešto. Anđeoski brojevi su kratki nizovi brojeva koji se često viđaju ili se pojavljuju u neodređeno vreme. Kao i sve drugo na ovom svetu, brojevi su informacije i oni sa sobom nose specifične vibracije koje se mogu razumeti putem meditacije. Anđeli će često pokušavati da skrenu pažnju istim nizom brojeva, dok ne počnete da obraćate pažnju.

Videti broj 1212

Image and video hosting by TinyPic

Kada vidite ovaj broj anđeli vam govore da se oslobodite svojih strahova, frustracija i anksioznosti. Imajte poverenja, budite pozitivni i sledite svoje strasti i snove. 1212 vas navodi da koristite svoje prirodne talente, da izađete iz svoje zone udobnosti i pratite pozitivnu stazu da biste pomogli sebi i učinili dobro drugima.

Videti broj 1111

Image and video hosting by TinyPic

Ako često viđate 1111 to je uglavnom poziv da sagledate veću sliku. Ovo je poziv za buđenje u svetu duhova. Anđeli vam govore da se opustite. Takođe, ovo je često znak da anđeli žele da vas kontaktiraju, ali vam ujedno i govore da usporite i udahnete vazduh.

Videti broj 999

Image and video hosting by TinyPic

Retko ko vidi ovaj niz brojeva, ovo je retka poruka i tiče se vas. Ona vam nalaže da počnete da radite na svojim prioritetima. 999 vam signalizuje da vam se jedan period života završio i da počinje novi, tako da ne odustajte iako vam mnoge stvari ne polaze za rukom. Ovo je znak novog početka i kraja, ali ne brinite samo treba da pratite svoje srce u pravom smeru kako biste se vratili na pravi put.

Videti broj 888

Image and video hosting by TinyPic

Kada vam zagusti u životu možda ćete videti ovaj niz. Ovaj broj vam govori da određena veza , poslovni kontakt ili čak vaša karijera dolaze do kraja. Ne bojte se! 888 je podsetnik od anđela da kada prihvatite promene, mogućnosti i ideje, pozitvno ćete uticati na svoj život. Verovatno ste u poslednje vreme dostigli vrhunac u nekom aspektu svog života i vreme je da se krene dalje bez osvrtanja.

Videti broj 777

Image and video hosting by TinyPic

Ako vam se često u životu pojavljuje broj 777, verovatno ste na prekretnici toka života ili će stvari početi da se dešavaju u vašu korist. 777 vam nudi pozitivnu energiju od vaših anđela čuvara. Zamislite ovaj broj kao jedan veliki zagrljaj koji vam pruža univerzum. Skup trostrukih sedmica je magičan niz i bravo za vas jer ćete biti blagosloveni za sav naporan rad i upornost.

Videti broj 666

Image and video hosting by TinyPic

Iako 666 možda ima lošu konotaciju, ne bojte se! Kada dolazi od vaših anđela to znači da treba da otvorite svoj um i srce i prihvatite višu istinu. On jednostavno prenosi poruku da ste se previše fokusirali na iluzije u materijalnom planu. Smirite um, otvorite srce i utonite u vašu intuiciju i vođstvo i mudrost vaše duše i duha. Iako u popularnoj kulturi 666 nosi mnogo negativne energije, videti ovaj broj je takođe i potsetnik da se oslobodite straha i počnete živeti skladnim životom.

Videti broj 555

Image and video hosting by TinyPic

Loading...

Kada vam se 555 javi u životu, budite sigurni da dolaze velike promene, i to one dobre. Ovaj niz verovatno donosi promene u vašem okruženju i donosi vidljive rezultate. 555 vas poziva da se oslobodite starog i zastarelog. Ako odbijate te promene, verovatno će se manifestovati u vidu prepreka, izazova i osećaja borbe. To ne znači da je vreme da sednete i uživate u vožnji, već ovaj broj vas upozorava da se pokrenete i stvorite pozitivne promene u svom životu.

Videti broj 444

Image and video hosting by TinyPic

444 simbolizuje prirodne elemente, vatru, vodu, zemlju i vazduh. Horoskop. To znači da na vaš život utiču elementi na veoma snažan i pozitivan način. 444 je moćan znak koji dobijate od anđela. To ne znači samo da ste u prisustvu anđela, već da vas njighova carstva podržavaju, vode i pomažu vam bezuslovnom ljubavlju i frekvencijom. Videti ovaj niz brojeva je znak da počnete da slušate vaše unutrašnje biće, što je brže moguće i da uskladite vaše srce sa silama prirode.

Videti broj 333

Image and video hosting by TinyPic

Moćni ste, i jedinstvo vašeg bića je kompletno. Ovo je retka i moćna poruka. Anđeli su vam odgovorili na molitve i snove. Ovaj broj je potsetnik da anđeli i sile prirode rade sa vama na više nivoa. To je i potsetnik pozitivnog vremena i sigal da se ceo univerzum udružio sa vama radi ostvarenja vaših snova i želja. Zato se odlučite šta želite, tražite pomoć i preduzmite nešto da biste ostvarili svoje snove i stvorite lepo životno iskustvo.

Videti broj 222

Image and video hosting by TinyPic

Kada konstantno vidite broj 222, to je poruka od anđela da ste na pravom putu, ali trenutno malo van koloseka. Na pravom ste mestu u pravo vreme. Stvari će krenuti dobro po vas u bližoj budućnosti, ako možete da održite ravnotežu i održite um i srce čistim. Ne sanjajte velike snove, fokusirajte se i život će vam postati prelep.

Videti broj 111

Image and video hosting by TinyPic

Anđeoski broj 111 je zov anđela da obratite pažnju na svoje misli. U svakom treutku vaše misli, emocije i verovanja igraju važnu ulogu u onome što će se manifestovati kroz vaše iskustvo. Ne dozvolite negativnim mislima da vas skrenu sa puta. Vi kontrolišete sebe i niko drugi, čak ne ni vaše misli. Preusmerite se na ono šta želite i čemu težite, a ne na ono što vas muči ili na ono što želite da izbegnete u životu. 111 je veliki potsetnik da ostanete pozitivni.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Monday, 18/11/2019