Svinja

Categories: Kineski Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/03/2013
Loading...

Svinja

U godini ambiciozne Vodene Zmije od 10. februara 2013. do 30. januara 2014. od vas se očekuje da budete jaki tokom cele godine. Moguće su potencionalne intrige i prevare tamo gde to najmanje očekujete. Obratite pažnju na to šta se događa oko vas i budite spremni na sve. Ovo nije vreme da se stvari uzimaju zdravo za gotovo. Ne dozvolite da neočekivani obrti potresu vaše samopouzdanje i da vas obeshrabre. Do avgusta stvari će polako početi da idu u vašu korist, do tad je potrebno da budete strpljivi.

Ljubav

U ovoj godini očekuju vas ljubavne zamke. Očekujte komplikacije oko 9. maja. Budite spremni da napravite izbor. Ludo ćete se zaljubiti, ali i silno razočarati ove godine. Izbegavajte da budete impulsivni prema onima koje ne poznajete dobro. Posesivnost, ili ljubomora mogu da stvore komplikacije u vezi. Velika lekcija za vas ove godine je da naučite kako da iskažete svoja osećanja prema partneru. Nemojte pristati na nešto što vam ne odgovara.

Porodica i prijatelji

Ove godine ne očekuju vas samo razočaranja, postoje i neke svetle tačke. Vi znate biti neverovatno dobar prijatelji i izvrstan domaćin. Redovno se opuštajte uz ono što najviše volite, uz porodicu i prijatelje. Šarm, humor i instikt za zabavu čine vas veoma popularnim u društvu. Podelite svoje interese sa najbližima. Stvorićete nova prijateljstva koja će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije. Nema ništa loše u tome da budete vođa kada je organizovanje zabava u pitanju.

Loading...

Posao

Ako želite da pronađete novi, ili bolji posao potrebno je da napravite plan i da ga se pridržavate. Vodena Zmija će vam pomoći da sledite svoje ciljeve. Stvari koje vam se čine neverovatnim, ipak su ostvarljive. Poslednja nedelja jula i prva nedelja avgusta očekuje vas poboljšanje u karijeri. Iskrenost ima pozitivan utisak na ljude koje srećete svaki dan. Dajte sve od sebe da razvijete radne timove. Prijateljski saveti će vam pomoći da zadržite stabilnost na poslu.

Novac

Vi ste poznati po tome da imate opušten stav kada su finansije u pitanju. Vama je prvi prioritet da se dobro provodite. Odvojite vremena u aprilu kako bi ste stvorili, ili obnovili ušteđevinu. Biće vam izazov da ga ne potrošite. Ako je tako, i ako ga potrošite zadesiće vas finansijska nevolja. Posle sporog starta, otkrićete neke nove mogućnosti, koje će vam pomoći da poboljšate vašu finansijsku situaciju kako godina bude odmicala.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019