Tipovi djevojaka koje muškarci nikada neće oženiti

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 20/03/2019
Loading...

I žene i muškarci imaju svoje kriterije za izbor partnera. Kad su muškarci u pitanju, oni imaju različite kriterije za žene koje su im interesantne za zabavu, druženje i seks, ali ne i za brak.


Ovo je pet tipova djevojaka koje su im interesantne, ali nikad ne bi hteli da ih uzmu za ženu.

Gospođica “ja znam sve”

Ovaj tip žene ne može da odoli, ona jednostavno voli da komanduje i nameće svoje mišljenje – to je zapisano u njenom genetskom kodu. Čim je upozna, muškarcu ta vrsta samopouzdanja može da bude zanimljiva, ali vrijeme pokaže da je zapravo reč o kompleksima i nekome ko želi sve da kontroliše.

Gospođica “mene nećeš zeznuti”

Ona je povrijeđena, istraumatizovana prethodnim vezama i sve svoje znanje namjerava da primjeni na onom sljedećem, a taj je definitivno neće zeznuti i pomoću opreza će “upecati” dobrog muškarca. Toliko je odbrambeno nastrojena i oprezna da s njom muškarac ima osjećaj da mora da hoda po jajima, a svaki i najmanji propust se kažnjava unaprijed smišljenim taktikama.

Gospođica “ja ću te popraviti”

Loading...

Ona u načelu na početku sve voli i sve joj odgovara, ali vrlo brzo počinju naznake želje za promjenom muškarca po modelu koji je ona zamislila. Zašto nosiš te pantalone? Nije li taj tvoj prijatelj budala? Zašto na poslu ne kažeš to i to?… To su samo neki od primjera pokušaja mijenjanja partnera.

Loading...
Pages: 1 2


Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Monday, 18/11/2019