Trik sa TELEFONOM koji otkriva da li vas PARTNER VARA!

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 03/09/2018
Loading...

Najnoviji ajfon trik koji uključuje ličnog asistenta Siri može svakome da otkrije da li ste vjerni ili ne. Jedna djevojka je na Tviteru otkrila ajfon ostavljen u kupatilu na poslu, a do otkrića je došla kada je pokušala da sazna ime vlasnika kako bi mu vratila telefon.

116223_capture-20170905-113423

Umjesto da pokuša da otkrije šifru, ova djevojka okrenula se ličnom asistentu Siri, koja očigledno nije lojalna koliko vlasnici ajfona misle. Ona je upitala Siri – “kako se zovem”, a uređaj je istog trenutka otkrio lične podatke vlasnika.

Potom ju je pitala za osobe koje je vlasnik najčešće kontaktirao, i odgovor je ponovo stigao u trenutku. Nakon što je vratila telefon pravom vlasniku, zapitala se šta sve još Siri može da otkrije potpunom strancu i došla do prilično šokantnih saznanja.

116223_telefo

Siri je bez ikakvih problema otkrila ime i adresu vlasnika, notifikacije i nedavne pozive. Da, zahvaljujući ovom triku samo jednim dodirom dugmeta može da otkrijete da li vaš partner radi nešto što nikako ne bi smio da radi o da li se čuje sa nekim, a vama to prećutkuje.

Loading...

Doduše, postoji način da se ovo spriječi. Sve što je potrebno jeste da odete u podešavanja i odaberete da Siri bude isključena kada je telefon zaključan.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Thursday, 14/11/2019