U NJIH NIKADA NEMOJTE SUMNJATI: Tri horoskopska znaka koji vas NIKAD NEĆE IZDATI

Categories: Zanimljivosti
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 12/12/2017
Loading...

Ako ste među ova tri horoskopska znaka, onda ste jedan od onih ljudi koji munjevito crvene u licu kada pokušaju da lažu.

30926-horoskop-580x0

OVAN

Veseli izraz na njegovom licu ne mora ništa da znači, isto kao i činjenica da izgleda vrlo mlado u svojim zrelim godinama. Ako je to muškarac, njegov prodoran pogled će izazvati jezu, jer on izgleda nekako opasno. S druge strane, on izgleda kao neko za koga nikad ne znate šta se dešava u njegovoj glavi. Žena Ovan impresionira svojim kontroverznim stavom da jednostavno to možete videti na njenom licu.

BIK

On je tako opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled može da vas obori sa nogu. Izraz na njegovom licu izgleda kao da on želi da vam kaže da ste sa njim zaštićeni i zato ne treba da vas zavara boemska atmosfera koja proizilazi iz njegovog zanosnog izgleda. Jer kada Bik govori, više od boje očiju govori ton njegovog glasa, tako umirujući da se sa njim osećate razmaženo i sigurno kao malo dete.

VAGA

“Ja balansiram” je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Na sve moguće načine će se truditi da izbegne svađu i laž. Uvek je tu kao prijatelj i ako pokuša da vas slaže izdaće sam sebe veoma brzo jer ima izraženu grižu savesti.

Loading...
Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019