Vaš dnevni horoskop za 7. septembar 2018.

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 07/09/2018

Vaš dnevni horoskop za 7. septembar 2018.

OVAN

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite svoje planove vezane za proširenje posla u narednom periodu. Dolazi vam prilika da upoznate osobu koja će postati veoma značajna za vaš emotivni život. Osetljiva probava.

BIK

Povoljan je dan za početak novog posla. Moguće je da ćete dobiti podršku saradnika ili prijatelja. Moguće je da niste sigurni u svoje emotivne odluke iz prethodnog perioda i da se sada preispitujete. Bez većih problema.

BLIZANCI

Imaćete malo veće troškove i polje novca vam nije dobro prikazano. Izbegavajte bilo kakva ulaganja danas. Moguće je da vam prija vaša sloboda i da uporno odbijate nove ponude za vezu. Povedite računa o ishrani.

RAK

Koncentracija vam može biti u nešto gorem stanju nego inače. Pazite da ne pravite prevelike greške. Moguća je kriza u ljubavnoj vezi. Izazovi koji vas očekuju nisu laki. Nizak pritisak vas prati. Odmarajte danas.

LAV

Nestrpljivi ste i vrlo lako možete ući u konflikt samo zbog nedostatka takta i smirenosti na poslu. Moguće je da trenutno imate problem na ljubavnom polju i da vam je teško da naterate sebe da se sa tim suočite. Problemi sa nervozom.

DEVICA

Dolazite do važnih promena koje će se u velikoj meri odraziti na poslovno stanje koje ste imali do sada. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Prijaće vam bavljenje sportom.

VAGA

Povoljan je dan za saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete da vam poslovi generalno dobro idu… Dobro se slažete sa Lavom sa kojim imate mnogo zajedničkih prijatelja. Nemate probleme kada je u pitanju zdravlje.

ŠKORPIJA

Pred vama je šansa da dođete do poboljšanja materijalne situacije. Motivacija za posao vam raste. Uživaćete zajedno sa osobom koju volite. Moguće je da planirate romantično, zajedničko putovanje. Osećate se odlično!

STRELAC

Vaše ideje treba da razmotrite još malo, kao i da ih korigujete, kako bi one bile prihvaćene. Voljena osoba će vam otvoriti svoju dušu, pa je važno da joj pokažete da vam je stalo do toga da je saslušate. Čuvajte svoje uši.

JARAC

Možete da se nadate preokretima ali i da danas na poslovnom planu ništa nećete rešiti sasvim lako. Ukoliko ste slobodni, moguć je početak nove ljubavne veze. Povoljan period za oporavak vas očekuje.

VODOLIJA

Možete da očekujete pozitivan ishod događaja na poslu. Uskoro će vam se otvoriti mogućnost za napredovanje. Ukoliko vam se dopada Vaga, možete da očekujete manje zastoje u kontaktu sa njom. Prija vam rekreacija.

RIBE

Ukoliko se bavite privatnim poslom, potrebno je da uložite više truda kako bi vam se zarada povećala. Voljena osoba će vam pokazati da želi da napravi neki ozbiljniji i konkretniji korak. Prija vam veći unos svežeg voća.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 22/09/2018