Vas dnevni horoskop za dan 02/02/2014

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 02/02/2014

Vaga

Potvrdjuje se zlatno pravilo da je vaznije znati i umeti, nego imati. Pravilan nacin razmisljanja i sposobnost dobrog snalazenja u razlicitim situacijama donose uspesne rezultate. Osmislite svoju poslovnu strategiju. Vasi emotivni utisci i raspolozenje se menjaju u zvisnosti od drustva u kome se nalazite. Zeleli biste da produzite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu car.rnSugestija: Obratite paznju na uredniji nacin zivota, potrebno Vam je vise sna.

Vodolija

Rasplinuli ste se u razlicitim pravcima i ocekujete pozitivne promene u svom poslovnom okruzenju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste delovali u skladu sa svojim planovima. Budite dovoljno strpljivi u svakom pogledu. Privlace Vas novi emotivni kontakti i mogucnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje ce Vas posebno oraspoloziti. Novi izazov za Vas ima i veliku draz.rnSugestija: Prijace Vam boravak u prirodi i neki vid relaksacije.

Bik

Racunate na varijantu, da sve sto ulozite na poslovnom polju treba da Vam se vrati uvecano. Svesni ste svojih kvaliteta i zelite da udovostrucite rezultate na razlicitim nivoima. Imate veliki uticaj na svoju okolinu, sto predstavlja dodatnu olaksicu u svakom pogledu. Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstice u Vama novu energiju, sve je lepse kada razmenjujete svoje misli i osecanja.rnSugestija: Opustite se na nacin koji ce Vas ispuniti novim zadovoljstvom.

Strelac

Energicnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju Vas zastitini znak. Da biste ostvarili svoje namere potrebno je da podsticete poslovne kontakte u razlicitim pravcima. Prosirite svoje saznanje o aktuelnim temama na poslovnoj sceni. Raduju Vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj sarm ili zavodnicke sposobnosti. Osecate novi emotivni uzlet.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Blizanci

Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mesto medju saradnicima, kako biste uspesno funkcionisali na vise strana istovremeno. Zagovarajte ideju koja donosi efikasnije rezultate. Emotivna radost koju osecate, najavljuje nove dogadjaje ili neke lepse mogucnosti u odnosu sa osobom koja privlaci Vasu paznju. Planirajte novi ljubavni susret.rnSugestija: Prijace Vam vitaminska ishrana i veca kolicina tecnosti.

Ovan

Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju moze da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Vazno je da imate neku alternativnu varijantu ili resenje. Osecate pojacani unutrasnji nemir i najcesce reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vas utisak, raspolozenje ili odluka ne predstavlja dugorocno resenje.rnSugestija: Potrebna Vam je umerenost u razmisljanju i ponasanju.

Rak

Potrebno je da korigujete svoje zahteve u skladu sa zakonitostima ili promenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruzivanja donosi bolje mogucnosti, razmislite o novom uskladjivanju poslovnih interesa. Pokusavate na bolji nacin da razumete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne mozete dobiti pravi odgovor. Sve se resava u iskrenom razgovoru kroz odnos poveravanja.rnSugestija: Nema potrebe da se opterecujete dodatnim obavezama i brigama.

Skorpija

Ponekad logicne pretpostavke ili zakonitosti u misljenju nisu dovoljne da biste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor srece ima presudno znacenje na konacne rezultate, oslonite se na svoju sposobnost inuitivnog opazanja. Necije prisustvo i odredjeni dogadjaji daju novi smisao u Vasoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna Vam je necija iskrena podrska, zatrazite je od prave osobe.rnSugestija: Usmerite svoju paznju prema vedrim sadrzajima i ulepsajte svoje raspolozenje.

Lav

Optimizam u razmisljanju deluje podsticajno i na Vasu okolinu, vazno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek medju saradnicima. Pravilna raspodela interesa predstavlja sustinsko pitanje i neku osetljivu temu. U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite svoja ocekivanja i potrebe. Svojom pojavom, nacinom razmisljanja i ponasanja ostavljate veliki utisak na okolinu. rnSugestija: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju i volju.

Jarac

Teorijske postavke ne moraju uvek da se poklapaju sa prakticnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz razlicitih uglova kako biste zastitili svoju poziciju i interese. Oslonite se analiticko opazanje i na svoje iskustvo. Osecate potrebu da Vas neko emotivno podrzi i da se zatim povucete i svoj svet intime. Prijace Vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu. rnSugestija: Vazno je da obnovite i akumulirate pozitivnu energiju.

Devica

Nista nije toliko komplikovano, da ne moze da se poboljsa ili unapredi. Vazno je da sacuvate pozitivnu orijentaciju u razmisljanju i da prihvatite timski rad. Obratite paznju na pravilan izbor saradnika. Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nesto zaista zazivelo u stvarnosti na dobar nacin, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred blizom okolinom.rnSugestija: Potrudite se da uskladite svoje misli i osecanja, kako biste ostvarili bolji psiholoski mir.

Ribe

Ponekad treba promeniti tipican obrazac poslovnog ponasanja i primeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procenu uslova i mogucnosti koje imate. Profesionalni standardi se pomeraju, a na Vama je da utvrdite redosled poteza. Ne skrivate svoje namere i ljubavna ocekivanja, ali ne zavisi sve od Vase volje. Postoji i duzi ili tezi put, koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati. rnSugestija: Poboljsajte svoju koncentraciju i odrzavajte dobru psiho-fizicku formu.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 27/04/2018