Vas dnevni horoskop za dan 04/04/2014

Vaga

U susretu sa saradnicima obratite paznju na razlicite detalje i necije ponasanje, stvari koje imaju sustinsko znacenje ostaju skrivene izmedju redova. Proverite zvucne parole i neciju ulogu u poslovnoj saradnji. Kod Vas provejava emotivna nota, a kod partnera smisao za lepim ili korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate na razlicite nacine.rnSugestija: Priustite sebi dobru zabavu u odabranom drustvu, relaksirajte se.

Vodolija

Bolje je da ne istrazujete nepoznatu oblast ili poslovna pitanja koja spadaju u »zonu visokog rizika«. Nema razloga da cinite stvari koje predstavljaju potencijalnu opasnost za Vas poslovni ili drustveni ugled. Skloni ste cestim promenama svog emotivnog raspolozenja. Ali, ne mozete dobiti sve sto prizeljkujete u susretu sa bliskom osobom.rnSugestija: Podsticite kod sebe dobru volju i koncentraciju.

Bik

Ponekad nije lako prepoznati »tim koji pobedjuje« i potencijalni gubitak. Pazljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vesto brani svoje poslovne interese. Delujete napeto, pocinje da Vam smeta necije prisustvo ili arogantno ponasanje. Ne zelite da umanjite svoje kriterijume i ocekivanja.rnSugestija: Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

Strelac

Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili zapazeni uspeh, preuzmite inicijativu na razlicitim stranama. Imate dovoljno energije da se izborite za uspesnu poziciju medju saradnicima. Ponekad delujete suvise hvalisavo i neumereno. Ucinite sve sto je potrebno da prenesete svoju inspiraciju i zadovoljstvo na voljenu osobu.rnSugestija: Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Blizanci

U susretu sa saradnicima ne dopadaju Vam se neciji postupci ili ponasanje. Na osnovu prvog utiska, shvaticete kome treba da verujete u poslovnim pregovorima. Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti. Potrebno Vam je necije emotivno razumevanje, ali partner ne pokazuje narocito interesovanje da Vam udovolji.rnSugestija: Nema potrebe da se opterecujete »teskim mislima«.

Ovan

Suocavate se sa razlicitim komplikacijama, ali nemojte dozvoliti da neko drugi odlucuje o Vasim poslovno-finansijskim interesima. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status medju saradnicima. Nema razloga da sumnjate u necija osecanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. rnSugestija: Uzivajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Rak

Obistinjuju se Vase poslovne prognoze, tako da osecate veliko samopouzdanje i odlucnost u susretu sa saradnicima. Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vaseg uspeha, dokazite svoje intelektualne ili prakticne sposobnosti. Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom.rnSugestija: Prijace Vam setnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Skorpija

Vase ponasanje moze da se tumaci kao profesionalna nesnalazljivost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru i losu stranu, na Vama je da sacuvate poslovne interese. Delujete suvise zabrinuto u susretu sa voljenom osobom. Zajednicke dogadjaje najcesce tumacite na osnovu subjektivnih merila.rnSugestija: Potrebno je da poboljsate svoju psiho-fizicku ravnotezu.

Lav

Ne verujete u neciju pricu, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Probleme Vam zadaje jedna mladja osoba, koja bez Vaseg znanja ili odobravanja cini »pogresne stvari«. Pokusavate da ostvarite dobru komunikaciju. Partner ume iznenada da Vas izazove na burnu reakciju. Ne volite kada se neko poigrava sa Vasim strpljenjem. rnSugestija: Nemojte dozvoliti da Vas opterecuju razliciti problemi.

Jarac

Neko Vas nepotrebno opterecuje dodatnim obavezama, ali Vi precutno pristajete na takav saradnicki odnos i imate svoju viziju. Jasno Vam je da postoje razlicite faze poslovnih mogucnosti, strpljivo sacekajte na svoju priliku. Nedostaje Vam necije prisustvo ili emotivna paznja. Nemojte sebi dozvoliti da »zalutate« u pravcu pogresne osobe.rnSugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previse iscrpljuju.

Devica

Umor, losa koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplicete u razlicite komplikacije. Neko od saradnika moze da zavrsi i Vas deo obaveza. Prihvatite alterativna resenja. Bolje je da svoju paznju posvetite porodicnom zivotu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovladjuju »poznata pravila igre«.rnSugestija: U vecernjim satima prijace Vam opustena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Ribe

Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao licni poraz, vec kao logican sled dogadjaja ili dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku. Nema razloga za zabrinutost i paniku, sacekajte na bolju poslovnu priliku. Vasu paznju zaokupljaju neobicne situacije, necija pojava ili laskavi komplimenti. Ali, u naletu stasti razum polako gubi kontrolu. Odlucite sami da li je to dobar ili los predznak.rnSugestija: Vazno je da sacuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *