Vas dnevni horoskop za dan 05/10/2013

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 05/10/2013

Vaga

Ponekad sve postaje relativno i podlozno iznenadnim promenama, stoga nemojte donositi zakljucak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbegavajte varijantu »sve ili nista« i razlicite izazove koji mogu da Vas ostete. U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki »oprobani recept«, koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zblizavanju. Kao i uvek, dobra volja – cuda cini.rnSugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Vodolija

Pravilna informisanost pruza sire mogucnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vasi saradnici imaju dobre ideje, stoga obratite paznju na sve korisne informacije koje garantuju bolje poslovne rezultate ili materijalnu sigurnost. Moguce je da ste nehoticno povredili necija osecanja, glas savesti Vas podseca na iskreno izvinjenje. Pokazite znake paznje i iskrenu privrzenost.rnSugestija: Vazno je da uspostavite harmonican odnos sa svojom okolinom.

Bik

Ako prekrsite osnovna poslovna pravila, postoji mogucnost da Vam se pripise veci deo krivice nego sto to zasluzujete. Bolje je da svoje obaveze zavrsite na rutinski nacin, nego da ih odlazete. Pokazite da posedujete smisao za prakticna resenja. Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdrzite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate razlicite stavove i vidjenja.rnSugestija: Nema razloga da precenjujete licne mogucnosti.

Strelac

Imate dobru nameru, ali postoje iznenadne okolnosti koje Vas sputavaju da ostvarite svoje poslovne planove. Bolje je da se zaustavite u nekom kriticnom trenutku kada situacija pocinje da se komplikuje, nego da rizikujete u poslovnim pregovorima. Ako Vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pruzite novu priliku svom partneru. Nije tesko pokazati da imate dobre namere.rnSugestija: Potrudite se da ostvarite psiholosku ravnotezu, opustite se.

Blizanci

Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokusavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pazljivije analizirajte svoje saradnike, neko Vam daje dobar primer o uspesnom poslovanju. Prihvatite koristan savet. Prati Vas emotivno zatisje, utonuli ste u svoj svet ideja i iscekujete »promene« ili da neko u Vama pokrene snazne impulse. Nemate dovoljno samopozdanja.rnSugestija: Vazno je da pravilno kanalisete svoju energiju.

Ovan

Bez obzira na Vasu intelektualnu snalazljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vasu poslovnu procenu. Kada stvari ne idu u zeljenom pravcu gubite motivaciju, a necija kritika donosi suprotan efekat. U emotivnom smislu brinete bez pravog razloga, voljena osoba trenutno ne zeli da Vam poverava svoje misli. Ali, i sami postupci dovoljno govore o necijim osecanjima.rnSugestija: Potrebno je da poboljsate svoju koncentraciju.

Rak

Tesko Vam je da se organizujete kada Vas saradnici neprekidno ometaju sa razlicitim zahtevima. Stalo Vam je da ostvarite saglasnost oko zajednickih interesa, ali poslovna situacija se komplikuje mimo Vase volje. Partner cesto postavlja pitanja koja u Vama podsticu nelagodnost ili los predosecaj. Suvise strepite od necije reakcije, opustite se.rnSugestija: Prijace Vam aktivan odmor i relaksacija.

Skorpija

Ponekad treba upotrebiti poznato sahovsko pravilo: »taknuto-maknuto«. Saradnici ocekuju da delujete dovoljno snalazljivo u razlicitim situacijama i prilikama. Vazno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu vaznosti i isplativosti. Pazljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje, koji mogu da ispune zajednicka ocekivanja i potrebe koje imate.rnSugestija: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intuiciju.

Lav

Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zastitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Ne treba da se ponasate suvise strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva da Vam predoci sve sto biste zeleli da cujete ili vidite. U odabranom drustvu i uz necije emotivne podsticaje, svet oko Vas izgleda mnogo bolje i lepse. Opustite se uz blisku osobu.rnSugestija: Vazno je da ostvarite psiholosku ravnotezu.

Jarac

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban Vam je neciji dobar savet, ne treba da precenjujete svoje mogucnosti. Stalo Vam je da odrzite nivo uspesne saradnje, ali ne dozvoljavate da Vas neko sputava ili moralno ucenjuje. Ponekad Vas ljubavni zivot nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to zeleli, ali Vi imate dobru volju da to promenite.rnSugestija: Vazno je da pravilno kanalisete svoju kreativnu energiju.

Devica

U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da cinite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pazljivo analizira Vase ponasanje i donosi ocenu o ukupnim rezultatima. Saradnja je nuzna za dalju afirmaciju, ali ne po svaku cenu. Umesto da nepotrebno moralisete i pridikujete za razlicite sitnice koje primecujete, potrudite se da ulepsate necije emotivno raspolozenje.rnSugestija: Prijace Vam dijetalna ishrana i boravak u prirodi.

Ribe

Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanicna obecanja. Nedostaje Vam jaca koncentracija ili samopouzdanje da preuzmete odgovornost pred saradnicima. Sa druge strane preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje, moze da iskomplikuje zajednicki zivot i odnos sa bliskom osobom.rnSugestija: Podsticite kod sebe dobru koncentraciju i pozitivno raspolozenje.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 18/10/2017