Vas dnevni horoskop za dan 09/10/2013

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 09/10/2013

Vaga

Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Vazno je da osmislite dobar plan i da podsticete stvaralacku atmosferu. Ipak, Vas spoljasnji uspeh ne predstavlja i veliki adut pred voljenom osobom. U ljubavnom zivotu postoje neka drugacija pravila ili »merila vrednosti«. Fascinirajte svog partnera neobicnim idejama i velikom paznjom.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Vodolija

Postoji osoba koja Vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponasanjem. Poslovne probleme ne mozete resavati mimo nekog ustaljenog protokola, ali dokazivanje pravde ne predstavlja Vas primarni cilj. Indirektno pokusavate da uticete na neciju emotivnu odluku. Bliska osoba primecuje Vase latentno nezadovoljstvo ili da cesto delujete uznemireno.rnSugestija: Postedite sebe od neprijatnih situacija i novog uzbudjenja.

Bik

Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite prakticnu pamet i licno iskustvo. Vazno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere ili negativan uticaj na Vase ponasanje. Nema potrebe da smisljate razlicite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina ce neminovno isplivati na povrsinu.rnSugestija: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Strelac

Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Sve je povezano, potrebno je da napravite dobar izbor. Veci izliv neznosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednicki odnos. Neko u Vama pobudjuje osecaj sigurnosti koji Vam nedostaje.rnSugestija: Potrebni su Vam dobar podsticaj i dodatna emotivna inspiracija.

Blizanci

Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogucem ishodu. Svaka korisna informacija treba da Vas priblizi uspesnim rezultatima. Suvise burno reagujete na »sitnice«, dok partner na Vama sprovodi razlicite testove izdrzljivosti. Kontrolisite svoje impulse.rnSugestija: Delujete napeto, potrebno je da se opustite.

Ovan

Vase ideje ne znace mnogo, ukoliko se i Vasi saradnici ne zaloze za slicne principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspesni rezultati podrazumevaju zajednicko poverenje i dugorocniju saradnju. Pokusavate da delujete pribrano, ali opterecuju Vas nove ljubavne dileme ili los predosecaj koji imate u vezi jedne bliske osobe.rnSugestija: Prijace Vam boravak u prirodi ili rekreacija.

Rak

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste izjavili ili ucinili. Nema potrebe da izbegavate suceljavanje. U emotivnom smislu, delujete ranjivo i trazite neko »mirnije utociste«. Potrebna Vam je necija iskrena podrska i razumevanje.rnSugestija: Primenite neku od tehnika psiholoskog opustanja.

Skorpija

Strogo procenjujete necije postupke i uporno pokusavate da nametnete nova pravila ponasanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previse pricate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez bez suvisnih komentara. Zamerate voljenoj osobi, da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajednickih tema.rnSugestija: Potrebno je da se bolje prilagodjavate na razlicite promene.

Lav

Neke iznenadne promene u poslovanju, vise raduju Vas nego Vasu okolinu. Buduci da se nalazite u centru vaznih dogadjaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Procenite dobar trenutak za nastup. Partner cesto kritikuje Vase ponasanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objasnjenja na neka jednostavna pitanja. Moguce je da se ne razumete najbolje.rnSugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Jarac

Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobicnim situacijama. Tajnu Vaseg uspeha, predstavlja dobro osmisljena kombinacija lepih i korisnih stvari u razlicitim pravcima. Slobodno izrazite svoju ljubavnu srecu, priustite sebi neku »uzbudljivu zabavu« u dvoje. Neko Vam daje do znanja, da obozava Vasu pojavu ili prisustvo.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Devica

Pokusavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate razlicite obaveze. Ipak, poslovni dogadjaji ne idu u zeljenom smeru. Zarad postovanja nekih privatnih ili poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno resenje. Iritira Vas partnerovo ponasanje ili odluke. Kontrolisite svoje impulse, pre nego sto nesmotreno ili bez namere povredite necija osecanja.rnSugestija: Sacuvajte prisebnost duha i sledite svoju savest.

Ribe

Osvojili ste neciju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Osnovni problemi koji uticu na promenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz lose komunikacije medju saradnicima. Pokazite svoje pozitivne namere i budite velikodusni prema voljenoj osobi. Ugodite vise svojoj porodici, posebno osobi koja to zasluzuje.rnSugestija: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vase raspolozenje.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Monday, 23/10/2017