Vas dnevni horoskop za dan 10/02/2014

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 10/02/2014

Vaga

Pouceni nekim prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate znacajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i nista ne prepustate slucaju. Vazno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Ostavljate utisak kao da lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspolozenja ili osoba sa kojima se susrecete. Umete da se prilagodite.rnSugestija: Unosite vise vitamina i tecnosti u svoju ishranu.

Vodolija

Jasno Vam je da u vecini situacija nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih dogadjaja. Zatrazite neciju podrsku ili dobar savet, postoje resenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcionise na dobar nacin, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost koju osecate.rnSugestija: Obratite paznju na svoje snove, prijace Vam vise sati zdravog sna.

Bik

Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod razlicitim uslovima. Obratite paznju na neke korisne informacije koje ce Vam olaksati put do uspeha. Racunajte na neciju podrsku kada se nalazite u »kriticnim situacijama«. Zadovoljstvo koje osecate u necijoj blizini moze da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vase subjektivne granice u vise pravaca. Uzivajte u bliskom drustvu.rnSugestija: Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmena misli i osecanja.

Strelac

Skoro sve mozete da postignete kada se nalazite u centru glavnih desavanja. Uspeh Vam se nalazi na dohvat ruke, ucinite sve sto je potrebno da ostvarite profesionalni i licni maksimum u razlicitim pravcima. Ponekad ne odustajete od svojih emotivnih namera, cak i po cenu da svi misle drugacije ili da ne nailazite na podrsku u svojoj okolini. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu.rnSugestija: Vazno je da pravilno uskladite svoje misli i osecanja.

Blizanci

U zelji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez veceg rizika, nema ni zapazenog uspeha ili sireg odjeka medju saradnicima. Pokazace se da trenutno imate dobru poslovnu procenu i resenja. Izbegavajte reakciju na emotivne kontraste kroz koje prolazite, umete da delujete zbunjujuce na svog partnera cestim promenama u misljenju. Tesko je slediti Vas ritam.rnSugestija: Pozitivno okruzenje deluje vrlo podsticajno na Vase raspolozenje.

Ovan

Stalo Vam je da budete zapazeni na razlicitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjace adute sa kojima raspolazete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za izbor ili predomisljanje, ali na srecu delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj sarm u pravoj meri.rnSugestija: Prijace Vam neki vedri sadrzaji, kao podsticaj za dobro raspolozenje.

Rak

Imate dovoljno iskustva da sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz moguceg poslovnog udruzivanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobre poslovne prilike. Tesko Vas je razuveriti od ideja koje imate, ali cini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vase emotivne potrebe. Nemojte nepotrebno utonuti u melanholicno raspolozenje. rnSugestija: Vazno je da se rasteretite od suvisnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju.

Skorpija

Svoju paznju usmeravate samo na osnovne ciljeve i pokusavate da poboljsate uslove koji su Vam neophodni radi boljeg poslovnog funkcionisanja. Krajnji rezultati najvise zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Najbolje se osecate kada dobijate svu neophodnu emotivnu paznju koju ocekujete, ali nemate jaku volju da uticete na necije ponasanje. Lako gubite samopouzdanje. rnSugestija: Podsticite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspolozenje.

Lav

Vesto koristite svoje sposobnosti u razlicitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na Vasoj strani, do god imate jasnu predstavu o tome sta i koliko zelite da ostvarite. Spremni ste da ucinite skoro sve sto je potrebno za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrozava Vasu dominaciju i integritet. Umete da budete plameniti i ocekujete uvazavanje.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Jarac

Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao sto pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su Vam prakticna resenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da zavrsite sve sto ste zapoceli. Zahtevi koje upucujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali Vi ste naumili da ostvarite ono sto zelite bez obzira na necije rekacije koje primecujete. Delujete vrlo uporno. rnSugestija: Slobodno vreme posvetite psiholoskoj relaksaciji, prijace Vam opustanje.

Devica

Vazno je da imate poslovni cilj, ali jos vaznije je da odredite dobar nacin ili sredstvo koje ce Vam omoguciti njegovu uspesnu realizaciju. Delimicna resenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podsticu Vasu nesigurnost. Ocekujete vise od onog sto partner trenutno moze ili zeli da Vam pruzi. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim ocekivanjima ili koristi pogresne izgovore.rnSugestija: Nema potrebe da se suvise zamarate, prijace Vam relaksacija.

Ribe

Ne zelite da neko menja Vasu poslovnu orijentaciju ili da upravlja Vasim planovima. Potrebno je da se detaljno informisete o svim mogucnostima, spoj dobre intuicije i analiticke procene donosi novi uspeh. Umete da ostvarite ono sto zelite, bez obzira na razlicite komplikacije koje Vas prate ili na necije negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise i sigurni ste u ispravnost svojih stavova.rnSugestija: Vazno je da poboljsate svoju psiho-fizicku kondiciju.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 27/04/2018