Vas dnevni horoskop za dan 13/10/2013

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 13/10/2013

Vaga

Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogucim posledicama. Neko moze da razotkrije Vase tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U ljubavnim ocekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vasa nestrpljivost deluje zbunjujuce na voljenu osobu.rnSugestija: Budite pazljiviji u saobracaju i izbegavajte stresne situacije.

Vodolija

Neko Vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zastitite poslovne interese i da sacuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Los dijalog, prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima. Ne zelite previse da pricate o svojim osecanjima, prija Vam necije intimno drustvo i potreba da Vam iskreno ugodi.rnSugestija: Vazno je da profiltrirate svoje misli i osecanja, opustite se.

Bik

Ocekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utice na Vasu koncentraciju i dobru volju. Sacuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Vazno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u drustvu bliske osobe. Uvek sve moze da se prilagodi zajednickim potrebama.rnSugestija: Obratite paznju na pravilniji nacin ishrane, unosite vise vitamina.

Strelac

Ako zelite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je necija podrska ili posredovanje. Nemojte ocekivati nemoguca resenja, vec prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji nacin treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmicarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.rnSugestija: Obratite paznju na uredniji nacin zivota i na pravilniju ishranu.

Blizanci

Neko iznenada remeti Vase poslovno-finansijske planove i ignorise Vase primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstice niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ruzne posledice. Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogucnosti. Pokazite da imate dovoljno stila i dobre namere.rnSugestija: Prijace Vam zabavni sadrzaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasplozenje.

Ovan

Ocekuju Vas interesantni susreti, obratite paznju na svoj stil izrazavanja ili na utisak koji ostavljate u drustvu saradnika. Ucinite sve sto je potrebno, da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u razlicitim pravcima. Sve je moguce kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vase ideje, nastavite sa proverenom taktikom.rnSugestija: Vazno je da pravilno kanalisete svoju kreativnu energiju.

Rak

Ukoliko ste dovoljno snalazljivi ili brzi u poslovnoj akciji, ocekuje Vas uspeh na razlicitim stranama. Pokazite svojoj okolini da posedujete razlicite sposobnosti koje garantuju zajednicki uspeh. Privlaci Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj sarm i diskretno odgovorite na neciji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijace Vam neki novi ili uzbudljivi susret.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Skorpija

Obratite paznju na razlicite informacije koje imaju prakticno znacenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvisnog taktiziranja. Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uzivajte u stvarima koje odgovaraju zajednickom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osecanja.rnSugestija: Primenite neku od tehnika psiholoskog opustanja.

Lav

Delujete samouvereno i racunate na iskrenu podrsku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajednicku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Ocekuje Vas uspeh u robo-novcanim razmenama. Dopada Vam se ono sto je »nedostizno« ili osoba do koje ne dopire Vas glas. Razmislite kome treba da uputite neki »ljubavni signal«.rnSugesetija: Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Jarac

Jasno Vam je da sve ima svoj »vek trajanja«, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevazidjene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokusavate da promenite necije misljenje i ponasanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. Partnerovo nerazumevanje na Vas deluje obeshrabrujuce, reagujete osetljivije nego obicno. Ulepsajte svoje raspolozenje na neki od nacina koji su Vam lakse dostupni.rnSugestija: Izbegavajte rivalske odnose i konfliktne situacije, opustite se.

Devica

Ponekad treba upotrebiti razlicite mere predostroznosti. Dovoljno ste razumni da zastitite svoje poslovne interese u kriticnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude. Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadrzite svoju paznju na voljenoj osobi. Uzivajte u zajednickoj sreci koja Vas prati. rnSugestija: Prijace Vam psiho-fizicka relaksacija, opustite se.

Ribe

Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapazenu ulogu, medjutim Vas uspeh zavisi od necijeg uticaja. Nema potrebe da se ponasate previse nametljivo i zahtevno u drustvu saradnika. U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, moze da Vas razocara ne neocekivani nacin.rnSugestija: Podsticite kod sebe vecu strpljivost i samokontrolu.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 21/10/2017