Vas dnevni horoskop za dan 17/02/2014

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 17/02/2014

Vaga

Delujete samouvereno u razlicitim situacijama i spremni ste da ozvanicite svoje poslovne stavove. Neciji komentari predstavljaju pozitivan predznak, stoga nastavite u zapocetom stilu. Pokazite odlucnost i odgovornost. Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno mastoviti i pokrenite inicijativu u drustvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romanticne trenutke.rnSugestija: Prijace Vam zabavni sadrzaji, kao recept za dobro raspolozenje.

Vodolija

Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite paznju na razlicite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vase znanje ili prakticno iskustvo. Sa izvesnom rezervom prihvatite necija lako izgovorena obecanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pazljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom zivotu sa razlicitih aspekata vaznosti.rnSugestija: Prijace Vam zdraviji rezim ishrane, unosite vise vitamina.

Bik

Delujete vrlo zahtevno i postavljate suvise stroge poslovne kriterijume. Razmisljate o stvarima koje su Vam nedostupne. Pazljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od Vas ima svoj stil izrazavanja ili nacin interpretacije dogadjaja. Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pazljivi, uvek kada se nalazite u nekoj vecoj dilemi postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraca.rnSugestija: Oseticete psiholosko olaksanje nakon iskrenog razgovora.

Strelac

Ukoliko se uporedjujete sa svojom okolinom, Vasa velika prednost je u tome sto izbegavate poslovni klise i stereotipno ponasanje. Imate mnogo interesantnije ideje, nego resenja koja nude Vasi saradnici. U privatnom zivotu, potrebno je da se pridrzavate nekih proverenih standarda koji Vam prijaju. Posvetite paznju osobi koja odgovara Vasem emotivnom raspolozenju i senzibilitetu.rnSugestija: Vazno je da ulepsate svoje raspolozenje.

Blizanci

Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobicnim situacijama, koje ostaju »skrivene« pred radoznalim pogledima. Odredjena doza misticnosti, moze da Vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima. Vazno je da odredite sto jasniju granicu, izmedju pristojnog ponasanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturistickih pobuda koje povremeno osecate.rnSugestija: Izbegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

Ovan

Ukoliko Vam neko opterecuje dodatnim zahtevima, promenite svoje pocetne kriterijume i podsetite saradnike na pravila o lepom ponasanju. Nemojte dozvoliti da se o Vama sire neki »losi glasovi« i da Vas neko sputava. Delujete pomalo uznemireno zbog novih dogadjaja u privatnom zivotu. Bolje je da stisavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplicete u novu raspravu sa voljenom osobom.rnSugestija: Izbegavajte dodatni napor i neke stresne situacije.

Rak

Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obecava mnogo, ali Vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje Vam bolji smisao za prakticnom procenom vrednosti i trpite izvesni neuspeh zbog neuskladjenih poslovnih termina. Delujete zabrinuto zbog novih dogadjaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumace iz necije perspektive.rnSugestija: Prijace Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Skorpija

Potrebni su Vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvazava Vase kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete mozete da ostvarite i zajednicki pomak. Situacije kojima pridajete posebnu paznju, ne prolaze na isti nacin ili dovoljno zapazeno kod voljene osobe. Razlicito dozivljavate i vrednujete nove dogadjaje. Svako vidi ono sto mu se najvise dopada.rnSugestija: Vazno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite paznju duhovnim sadrzajima.

Lav

Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Necije prisustvo na Vas deluje podsticajno, jer otvara nove ili sire mogucnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim ocekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, ako dogadjaji ne idu u zeljenom pravcu. Pokazite da imate vise razumevanja i tolerancije.rnSugestija: Vazno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Primecujete da neko ima pomalo negativan uticaj na Vase saradnike. Nema potrebe da ucestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, medju saradnicima uvek postoje razlicite interesne sfere ili opredeljenja. Ne zelite emotivnu utehu, ali necije ponasanje Vas sve vise podseca na neku dobru i unapred »izreziranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje »sporedna uloga«. Promenite tu poziciju.rnSugestija: Prijace Vam psiho-fizicka relaksacija i aktivan odmor.

Devica

Neko Vas podstice na pozitivno raspolozenje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smernice uvek vode ka nekom prakticnom resenju i poslovnom uspehu. Obratite paznju na razlicite detalje i korisne sugestije. Potrebna Vam je veca doza odlucnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterecujete pogresnim slutanjama i da sumnjate u necija obecanja.rnSugestija: Prijace Vam neka dodatna aktivnost.

Ribe

Dobijate razlicite povlastice, tako da uz planirane obaveze delujete uspesno i u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalazljivost u komunikaciji Vam pomazu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Ne mozete meriti necije zasluge samo na osnovu licnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite paznju na razne komentare i »sitnice« koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.rnSugestija: Vazno je da pravilno uskladite svoje zelje i mogucnosti.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 25/04/2018