Vas dnevni horoskop za dan 17/10/2013

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 17/10/2013

Vaga

U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate znacajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i nista ne prepustate slucaju. Vazno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspolozenja ili osoba sa kojima se susrecete. Umete vesto da se prilagodite.rnSugestija: Unosite vise vitamina i tecnosti u svoju ishranu.

Vodolija

Jasno Vam je da u nekim vaznim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih dogadjaja. Zatrazite neciju podrsku ili dobar savet, postoje resenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad uvek potencijalno donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcionise na dobar nacin, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.rnSugestija: Obratite paznju na svoje snove, prijace Vam vise sati zdravog sna.

Bik

Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod razlicitim uslovima. Obratite paznju na neke korisne informacije koje ce Vam olaksati put do uspeha. Racunajte na neciju podrsku kada se nalazite u »kriticnim situacijama«. Zadovoljstvo koje osecate u necijoj blizini moze da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vase subjektivne granice. Uzivajte u bliskom drustvu.rnSugestija: Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmena misli i osecanja.

Strelac

Sve mozete da postignete kada se nalazite u centru glavnih desavanja. Uspeh Vam se nalazi na dohvat ruke, ucinite sve sto je potrebno da ostvarite profesionalni i licni maksimum u razlicitim pravcima. Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, cak i po cenu da svi oko Vas misle drugacije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti.rnSugestija: Vazno je da pravilno uskladite svoje misli i osecanja.

Blizanci

U zelji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez veceg rizika, nema ni zapazenog uspeha ili sireg odjeka medju saradnicima. Pokazace se da imate dobru poslovnu procenu i resenja. Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili cestim promenama u misljenju. Tesko je slediti Vas ritam kada se zanesete.rnSugestija: Pozitivno okruzenje deluje vrlo podsticajno na Vase raspolozenje.

Ovan

Stalo Vam je da budete zapazeni na razlicitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjace adute sa kojima raspolazete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na srecu delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj sarm u pravoj meri.rnSugestija: Prijace Vam vedri sadrzaji, kao podsticaj za dobro raspolozenje.

Rak

Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz moguceg poslovnog udruzivanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobre poslovne prilike koja Vam se nudi. Tesko Vas je razuveriti od ideja koje imate, ali cini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vase emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholicno raspolozenje. rnSugestija: Vazno je da se rasteretite od suvisnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju.

Skorpija

Jasno Vam je da zavrsni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju paznju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja. Najbolje se osecate kada imate utisak da drzite pod strogom kontrolom neke vazne situacije iz privatnog zivota, mada partner sve cesce ume da Vas iznenadi. Nasrecu nema razloga da brinete.rnSugestija: Podsticite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspolozenje.

Lav

Vesto koristite svoje sposobnosti u razlicitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na Vasoj strani, do god imate jasnu predstavu o tome sta i koliko zelite da ostvarite. Spremni ste da ucinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrozava Vasu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad Vam je tesko da pretpostavite razlicita misljenja.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Jarac

Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao sto pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su Vam prakticna resenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da zavrsite sve sto ste zapoceli. Zahtevi koje upucujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali Vi ste cvrsto naumili da ostvarite ono sto zelite. Delujete vrlo uporno. rnSugestija: Slobodno vreme posvetite psiholoskoj relaksaciji, prijace Vam opustanje.

Devica

Vazno je da imate poslovni cilj, ali jos vaznije je da odredite pravi nacin ili sredstvo koje ce Vam omoguciti njegovu uspesnu realizaciju. Delimicna resenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podsticu Vasu nesigurnost. Ocekujete vise od onoga sto partner moze ili zeli da Vam pruzi. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim ocekivanim zahtevima ili koristi pogresne izgovore.rnSugestija: Nema potrebe da se suvise zamarate, prijace Vam relaksacija.

Ribe

Ne zelite da neko menja Vasu poslovnu orijentaciju ili da upravlja Vasim planovima. Potrebno je da se detaljno informisete o svim mogucnostima, spoj dobre intuicije i analiticke procene donosi novi uspeh. Umete da ostvarite ono sto zelite, bez obzira na razlicite komplikacije koje Vas prate ili na necije primetno negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise koje Vam neko predocava.rnSugestija: Vazno je da poboljsate svoju psiho-fizicku kondiciju.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 21/10/2017