Vas dnevni horoskop za dan 19/03/2014

Vaga

Vas entuzijazam ili preterana smelost mogu da se protumace na razlicite nacine. Stoga, pazljivije birajte reci koje koristite u drustvu poslovnih partnera ili u javnom zivotu. Nemojte sami sebi stvarati dodatne probleme. Pokazite pred voljenom osobom da dobra volja ili emotivna paznja, znace mnogo vise od razlicitih impresija skupim poklonima.rnSugestija: Prijace Vam setnja ili neka sportska aktivnost.

Vodolija

Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obecanja, vec zatrazite neciju intervenciju i posredovanje. Sve probleme je lakse resavati uz necije prisustvo. Budite dovoljno nezni i mastoviti pred ljubavnim partnerom. Prepustite se svojim osecanjima i emotivnoj inspiraciji.rnSugestija: Primenite neku od tehnika psiholoskog opustanja.

Bik

Necija prica na Vas ostavlja negativan utisak, ne verujete u velike reci bez pokrica. U susretu sa saradnicima budite promisljeniji i skromniji nego obicno. Zaboravite na velike ambicije koje Vas dovode u konfliktnu situaciju. Voljena osoba iskreno zeli da Vam ugodi, pokazite da imate dovoljno poverenja u zajednicki dogovor.rnSugestija: Obratite paznju na pravilniju ishranu, konzumirajte vise vitamina i tecnosti.

Strelac

Nalazite se u sjajnoj prilici da uvecate svoje poslovno-finansijske rezultate, stoga nemojte dozvoliti da se neko uplice u Vasu koncepciju ili u planove koje sprovodite. Odlucnost i upornost donose pozitivan efekat. Nema razloga za laznu skromnost kada se nalazite u necijem bliskom drustvu. Razmislite o izboru osobe koja moze da ulepsa Vase raspolozenje.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Blizanci

Nepotrebno ulecete u neciju zamku i preuvelicavate svoje intelektualne ili prakticne sposobnosti. Na kraju, nema razloga da zalite za propustenom prilikom ili za poslovno-finansijskim gubitkom. Sacekajte na bolje uslove. Vazno je da sacuvate licno dostojanstvo i dobro raspolozenje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako, kao sto izgleda.rnSugestija: Budite pazljiviji u saobracaju, izbegavajte brzopletost.

Ovan

Izbegavajte razlicite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmicarsku atmosferu, koju predlazu Vasi saradnici i pretpostavljeni. Nemojte dozvoliti da Vas neko obavezuje na servilnost ili poslovnu saradnju koja ne ispunjava Vasa ocekivanja. Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Ocekujete vise iskrenosti.rnSugestija: Prijace Vam promena i psiho-fizicka relaksacija.

Rak

Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Zavrsavate jedan vazan posao koji Vam uliva osecaj samopouzdanja i dodatno utice na Vasu materijalnu sigurnost. Nemojte oklevati pred dobrom poslovnom prilikom. U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romanticnu zabavu u dvoje, u skladu sa zajednickim raslopozenjem.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj top-formi.

Skorpija

Zavrsavate vazan posao i imate velika ocekivanja. Pazljivo procenite redosled poteza u susretu sa saradnicima. Dobar glas daleko se cuje, tako da Vas ocekuje dobra reklama i poslovno-finansijski dobitak. Izgleda da neko iznenada kvari Vas ljubavni plan ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Kontrolisite svoje impulse.rnSugestija: Vazno je da sacuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Lav

Ukoliko ste dovoljno iskreni ili odgovorni za ono sto cinite, nemojte dozvoliti da Vas pokoleba necija cudna prica. Postupite po svojoj savesti, vazno je da ispostujete zajednicki dogovor ili utvrdjena pravila u poslovnoj saradnji. U susretu sa voljenom osobom bolje je da prihvatite neku utesnu varijantu, iako to nije svojstveno Vasoj cudi i temperamentu.rnSugestija: Izbegavajte neke naporne ili konfliktne situacije.

Jarac

Jasno Vam je da neko ugrozava Vase poslovno-finansijske interese, ali Vas napor ne donosi pozitivan efekat. Morate da prihvatite nepovoljnu poziciju koju Vam namecu saradnici. Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute. U odnosu sa voljenom osobom, mudro i na zaobilazan nacin mozete da ostvarite svoje ljubavne namere.rnSugestija: Nemojte dozvoliti da Vas opterecuju nekim dodatnim ili zamornim obavezama.

Devica

Ako Vam se ne dopada necija uloga ili ponasanje, ne budite suvise nadmeni pred saradnicima. Sacuvajte prisebnost duha i strpljivo sacekajte da se smire negativne strasti koje postoje u Vasem okruzenju. Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, ocekuje Vas negativna reakcija kao odgovor.rnSugestija: Izbegavajte psiholoske zamke ili negativne uticaje, kao dodatni psiholoski pritisak.

Ribe

Ukoliko neko kritikuje Vase poslovne ideje, pokazite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Vazno je da poboljsate svoj poslovni rejting ili da se prilagodjavate saradnicima, koji pozitivno uticu na Vas drustveni ugled. U susretu sa voljenom osobom ispostujte zajednicki dogovor. Potrebno Vam je necije drustvo i dobar emotivni podsticaj.rnSugestija: Opustite se od napornih obaveza uz omiljenu relaksaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *