Vas dnevni horoskop za dan 20/03/2014

Vaga

Pokusavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji Vama najvise odgovora. Sve je moguce, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Vazna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima. Novi emotivni izazovi mogu lako da Vas poremete. Previse zanosa i premalo razuma, ponekad donose novi problem.rnSugestija: Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

Vodolija

Ponekad je tesko proceniti razlicite aspekte koji uticu na poslovnu klimu. Ukoliko zelite da zastitite svoje poslovne interese prihvatite neciju asistenciju. Postoje dogadji koji zahtevaju udruzivanje ili timski rad. Lakse Vam je da odredjenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali cesto se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. rnSugestija: Prijace Vam aktivan odmor, priustite sebi bolje uslove za relaksaciju i opustanje.

Bik

Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje Vam podrska koju dobijate. Ucinite sve sto je potrebno da iskombinujete razlicite ciljeve i licno zadovoljstvo. Prava mera vrednosti i uspesne formule donose novi uspeh. Partner ocekuje Vasu emotivnu privrzenost, ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvisna pitanja. rnSugestija: Vazno je da se nalazite u pozitivnom okruzenju.

Strelac

Ne volite da Vam neko postavlja razlicite ulove i da utice na Vas poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi vise koristi nego sto se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije. Osecate novi emotivni nemir, ali ne zelite da se poveravate pred osobom koja Vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov. rnSugestija: Vazno je da pravilno uskladite svoje misli i osecanja.

Blizanci

Delujete samouvereno i donosite blic procenu, na srecu mnoge okolnosti su na Vasoj strani i uticu na pozitivan rasplet poslovnih dogadjaja. Konsultujte jos necije misljenje, pre nego sto se opredelite za novo resenje. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim dogadjajima o kojima niste dovoljno obavesteni, sto dodatno utice na Vasu emotivnu uznemirenost.rnSugestija: Primenite neku od tehnika psiholoske relaksacije i opustanja.

Ovan

Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje, kao uspesna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Odredjene okolnosti naterace Vas da promenite svoje misljenje, ali ne treba da zurite sa ishitrenim odlukama. Pazljivije analizirajte svog partnera.rnSugestija: Vazno je da pravilno usmeravate svoju koncentraciju i energiju.

Rak

Imate dobar plan i striktno se pridrzavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazace se da su Vasa procena i nacin delovanja od zajednickog interesa. Prihvatite razlicite mogucnosti poslovne edukacije ili usavrsavanja. Emotivna nota koju osecate Vas navodi na slobodnije izrazavanje. Sve postaje carobno kada pored sebe imate odgovarajuceg partnera.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Skorpija

Primecujete da se dogadjaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobicnim okolnostima. Sacuvajte prisebnost duha i pokusajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika. Izvor pozitivne energije i dobrog raspolozenja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uzivajte uz drage osobe.rnSugestija: Vazno je da akumulirate pozitivnu energiju, prijace Vam neka »mirnija oaza«.

Lav

Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poucno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energicnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa. Ne zelite da Vas neko sputava u izrazavanju osecanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje zelje i potrebe sa voljenom osobom.rnSugestija: Prijace Vam veca kolicina tecnosti i vitamina u ishrani.

Jarac

Postoje razlicite zamerke koje upucujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reci predjete na dela, prokazite na licnom primeru sta sve ocekujete od svojih saradnika. Neko Vas dovodi u neprijatnu situaciju, osecate emotivnu dilemu i pokusavate da sagledate najbolje resenje. Zelite da ugodite osobi do koje Vam je stalo.rnSugestija: Obratite paznju na pravilniji nacin ishrane, prijace Vam laksa dijeta.

Devica

Imate pozitivan stav i optimisticku viziju u pogledu resavanja poslovnih dilema. Vazno je da ostanete u pozitivnom okruzenju, svaki podsticaj u Vama pokrece kreativnu energiju i zelju za dokazivanjem. Emotivne slutnje mogu da Vas navedu na pogresan zakljucak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguce odgovore.rnSugestija: Prijace Vam psiho-fizicka relaksacija i boravak u prirodi.

Ribe

Prinudjeni ste da se pomirite sa odredjenim uslovima ili dogadjajima koji nisu po Vasoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspesnu akciju i prilagoditi se na razlicite aspekte poslovne saradnje. Ukoliko zanemarite necije potrebe, oseticete kontra efekat. Sve sto se desava ima svoju uzrocno-posledicnu vezu. Dobro razmislite.rnSugestija: Posvetite svoju paznju dogadajima koji Vas ispunjavaju pozitivnim raspolozenjem i energijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *