Vas dnevni horoskop za dan 21/03/2014

Vaga

Visak ponosa moze da Vam zasmeta ili da Vas navede na pogresan zakljucak. Nemojte sami sebe proglasavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sacekajte da se smire uzavrele strasti. Suocavate se sa ironicnom situacijom u ljubavnom zivotu, cinite pogresan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajednickih planova.rnSugestija: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Vodolija

Bez obzira na razlicite neprijatnosti koje Vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji Vam dobro resenje. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju, izbegavajte ishitrene odluke. Pokazite da posedujete plemenite osobine, kao sto su velikodusnost i empatija prema dragim osobama. Vazno je da oko sebe vidite srecna i zadovoljna lica.rnSugestija: Prijace Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Bik

Shvatili ste sustinu problema i pokusavate da organizujete svoju okolinu na uspesnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek. Vazno je da precizno objasnite svoje ideje kako biste dobili podrsku saradnika. Partner ne zeli da Vam poveri svoje tajne namere, ali Vi ne odustajete lako. Odbijanje Vas dodatno podstice na akciju.rnSugestija: Prijace Vam dodatna aktivnost i angazovanje na razlicitim stranama.

Strelac

Neko ne ispunjava Vasa ocekivanja u poslovnoj saradnji, ali Vi se pretvarate kao da to ne primecujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne mozete da resite osnovna ogranicenja u daljem profesionalnom izrazavanju. Izbegavajte varijantu emotivnog samokaznjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.rnSugestija: Obratite paznju na zdraviji nacin ishrane.

Blizanci

Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmicarsku atmosferu koju namecu Vasi saradnici. Prijace Vam novi poslovni izazov. Vasa ocekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da delujete razocarano. Izvucite dobru pouku. Izmedju Vas i partnera postoje razlicita interesovanja. Ne mozete lako da se dogovorite o zajednickim planovima. rnSugestija: Nemojte sebe opterecivati nekim ruznim dogadjajima.

Ovan

Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje podsticajno i uzdbudljivo. Vase poslovne namere, zelje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu odjedjenih formula, koje donose poslovni uspeh i emotivno zadovoljstvo. Upotrebite neke skrivene adute u nameri da ocarate svog partnera. Sve je dozvoljeno, ako prija zajednickim potrebama i ukusu. rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Rak

U Vasem interesu je da izbegavate sumnjive ponude ili osobu koja Vas dekoncentrise u profesionalnom izrazavanju. Svako od saradnika treba da se bavi svojim problemima i da zavrsava svoj deo poslovnih obaveza. Neodstatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite paznju na partnerove skrivene namere.rnSugestija: Vazno je da racionalano koristite svoju energiju i vreme.

Skorpija

Ne treba previse pricati o staroj slavi kada Vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmisljenu akciju, prihvatite izazov u sladu sa svojim potrebama. Vase emotivno raspolozenje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od razlicitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlucno.rnSugestija: Obratite paznju na svoje zdravstvene mogucnosti.

Lav

Neko insistira na promeni u zajednickom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u proceni svojih mogucnosti. Neko Vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu paznju. Ali, Vi birate pogresnu osobu i trazite neko dodatno uzbudjenje.rnSugestija: U svakoj situaciji postoji dobar izlaz, sacuvajte licno dostojanstvo i samopouzdanje.

Jarac

Stalo Vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na nacin koji ostavlja veliki utisak na Vasu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obecava moralnu i materijalnu podrsku, potrebno je da imate dobar plan. Uzbudjuju Vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve desava kao sto prizeljkujete i u skladu sa Vasim raspolozenjem.rnSugestija: Priustite sebi omiljenu relaksaciju, opustite se.

Devica

Na direktan nacin izrazavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom, ljuti Vas necije ponasanje i nepravda koju dozivljavate u drustvu saradnika. U finansijskom smislu, izbegavajte nepotrebne racune. Vazno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatrazite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.rnSugestija: Kontrolisite impulsivnu stranu svoje prirode.

Ribe

Nove poslovne dogadjaje povezujete na pogresan nacin, a necije ponasanje tumacite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da neciji znaci odobravanja i veliki komplimenti, nemaju svoju upotrebnu vrednost. U susretu sa bliskom osobom, izbegavajte »osetljivu temu« ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.rnSugestija: Nemojte sebe opterecivati nekim »teskim mislima«.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *