Vas dnevni horoskop za dan 22/03/2014

Vaga

Ozbiljno predstavljate svoje poslovne planove i sa pravom ocekujete uvazavanje u krugu saradnika. Ipak, postoje razlicite reakcije i svako od saradnika se ophodi na sebi svojstven nacin i prema licnim interesima. Pokusavate da zaobidjete neke ljubavne dileme ili osobu koja unosi dodatnu nervozu u Vase raspolozenje.rnSugestija: Obratite paznju na svoju psiho-fizicku ravnotezu ili na zdraviji nacin zivota.

Vodolija

Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja dobitnicku kombinaciju, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Vazno je da odaberete ulogu koja odgovara Vasem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Nema razloga da »emotivno ucenjujete« voljenu osobu, na takav nacin samo postizete suprotan efekat.rnSugestija: Slobodno prihvatite izazove koji Vas podsticu na kreativno izrazavanje.

Bik

Suvise ozbiljno shvatate neciju pricu i verujete u dobar ishod. Za svaki slucaj zatrazite neciji strucni savet ili komentar, pre nego sto se upustite u poslovno-finansijski rizik. Bolje je na vreme spreciti, nego na kraju ispravljati dodatne komlikacije. Partner razume Vase namere i iskreno pokusava da Vas oraspolozi sa novim idejama. Prihvatite sve pozitivne signale koje primecujete da Vam neko salje.rnSugestija: Uzivajte u lepim stvarima, akumulirajte pozitivnu energiju.

Strelac

Ne verujete u neciju pricu, stoga proveravate svaku informaciju koja dolazi iz neobicnih izvora ili ukazuje na eventualne promene u poslovnoj saradnji. Ipak, preterana radoznalost u necijim ocima izgleda kao negativna osobina. Ne uspevate da udovoljite voljenoj osobi, suvise ste ponosni da priznate svoje »slabosti«. Nema razloga za razmetljivost u ponasanju.rnSugestija: Potrebni su Vam neki zabavni sadrzaji, kao podsticaj za dobro raspolozenje.

Blizanci

Imate pouzdane informacije i vecinu stvari drzite pod budnim okom. Utisak koji ste ostavili na saradnike izaziva postovanje u odredjenim krugovima. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada poriv za eksponiranjem. Lako sarmirate osobu koja Vam se dopada, ali sve sto je »lako« za Vas brzo gubi i »slatku draz« u novoj fazi emotivnih odnosa.rnSugestija: Kontrolisite svoje nagone ili unutrasnje impulse.

Ovan

Vazno je da sacuvate ono sto imate u svojim rukama, stoga nemojte stedeti svoju energiju ili vreme. Vas poslovni domet ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni Vasi saradnici ne mogu da se pohvale dobrim rezultatima. Delujete nezadovoljno, imate utisak da nepravedno trpite zbog necijeg ponasanja ili emotivne cudljivosti.rnSugestija: Izbegavajte varijantu osamljivanja, prijace Vam izlazak i setnja.

Rak

Ugledajte se na jednu uspesnu osobu iz svoje okoline i nemojte rizikovati bez preke potrebe. Zavrsite zapoceti posao u predvidjenom roku, prepustite drugima da se dokazuju u nekim suvise izazovnim ili novim situacijama. Ponekad je tesko podvuci jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija. rnSugestija: Prijace Vam psiholosko opustanje i relaksacija.

Skorpija

Nemojte dozvoliti da neko preuvelicava Vas neuspeh ili da Vas kaznjava zbog neizmirenih racuna. Susret sa jednom osobom moze da preraste u neprijatnu situaciju, ali sacuvajte dobru volju i prisebnost duha. Zaboravite na svoje avanturisticke porive. Nemojte razocarati osobu koja veruje u Vasu emotivnu privrzenost i naklonost.rnSugestija: Prijace Vam vise sati zdravog sna, obratite paznju na svoje snove.

Lav

Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili prakticne sposobnosti, pronadjite sebi odgovarajuceg partnera. Potrebno je da imate precizne ciljeve i pozitivnu orijentaciju. Necija poslovna ponuda ne predstavlja »san o velikom dobitku«, ali najavljuje poucno iskustvo. Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, vazno je da medju Vama postoje dobre namere.rnSugestija: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.

Jarac

U poslovnom dijalogu Vasa samovolja ili preterana energicnost deluju iritirajuce na okolinu, zbog toga Vas prate negativni komentari. Nemojte dozvoliti da Vas neko nepotrebno kompromituje u drustvu poslovnih partnera. Na zalost, neko nema dovoljno razumevanja za Vase emotivne potrebe i ne obraca posebnu paznju na Vase komentare.rnSugestija: Prijace Vam zdraviji nacin ishrane.

Devica

Ulazete veliki napor u svoje ciljeve, ali okolina ne shvata ozbiljno Vase poslovne namere. Posebno Vas iritira saznanje o neravnopravnim odnosima, neko dobija bolje rezultate nego sto ih zasluzuje. Stisajte svoju sujetu. Ne zelite da razotkrijete svoje namere i emotivne »slabosti«, ali ljubavni epilog zavisi od necijeg raspolozenja.rnSugestija: Budite realni u svojim procenama, izbegavajte neke stresne situacije.

Ribe

Predstoje Vam iznenadni problemi u susretu sa saradnicima, stoga nemojte ocekivati previse razumevanja. Potrebno je da odredite jasnu granicu, izmedju pristojnog ponasanja i poslovnog poverenja u susretu sa saradnicima. Budite iskreni u izrazavanju svojih emotivnih namera pred bliskom osobom. Opravdajte svoje postupke u necijem drustvu.rnSugestija: Posvetite paznju vedrim sadrzajima, opustite se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *