Vas dnevni horoskop za dan 23/03/2014

Vaga

U susretu sa saradnicima postoje razliciti nesporazumi i to Vam daje za pravo da insistirate na istini. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapazeni uspeh, pokazite vecu energicnost u odredjenim situacijama. Delujete nesigurno, potrebno Vam je necije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje zelje ili osecanja koja potiskujete.rnSugestija: Vazno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Vodolija

Vazno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zastitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se los dijalog, negativno odrazava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje ocekujete od zajednicke akcije. Zatrazite necije razumevanje i emotivnu podrsku. Nema razloga da suvise mastate o stvarima koje su daleke i nedostizne.rnSugestija: Prijace Vam neka dodatna aktivnost, smanjite napetost.

Bik

Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguci neuspeh ili na poslovno-finansijski promasaj. Ipak ne mozete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poucno iskustvo i novu priliku. U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjicavo, ne zelite unapred da dajete velika obecanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.rnSugestija: Potrudite se da poboljsate svoju psiho-fizicku kondiciju.

Strelac

Nema razloga da ocekujete necije pokajanje o poslovnim postupcima. Uzalud insisitrate na istini o kojoj drugi ne zele javno da govore ili da se izjasnjavaju u Vasu korist. Oslonite se na svoju pamet i sposobnosti. Budite pazljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene paznje, deluje animirajuce i predstavlja uvod u zajednicki uzitak.rnSugestija: Posvetite paznju nekom omiljenom hobiju, prijace Vam relaksacija.

Blizanci

Umesto aplauza ili pohvala u ime zajednickog uspeha, do Vas dopiru neodredjeni komentari i necija kritika. Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju neciji postupci ili neistina, sacuvajte prisebnost duha pred saradnicima. Morate imati vise razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljiviji.rnSugestija: Obratite paznju na pravilniju ishranu, konzumirajte vise vitamina i tecnosti.

Ovan

Nova neprijatnost ili sukob sa jednom osobom naterace Vas da stvari posmatrate drugacijim ocima. Vazno je da se ne zanosite poslovnim temama koje predstavljaju potencijalni rizik. Nemojte precenjivati licne mogucnosti. Primecujete da Vase zelje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da Vas neko drzi u svojoj senci ili u emotivnoj neizvesnosti.rnSugestija: Izbegavajte konfliktne ili stresne situacije.

Rak

Nalazite se u dilemi izmedju vise poslovno-finansijskih mogucnosti. Na kraju, pokazace se da ni jedna od njih ne zadovoljava Vase osnovne kriterijume ili interesovanja. Svako ima pravo da pogresi, vazno je da izvucete dobru pouku. Nema potrebe da se suvise isticete u nepoznatom drustvu, zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju paznju bliskoj osobi i zajednickim temama.rnSugestija: Prijace Vam neka drustvena zabava, kao podsticaj za dobro raspolozenje i opustanje.

Skorpija

Ukoliko Vas je neko povredio losim postupcima ili nedolicnim ponasanjem, kontrolisite svoje nezadovoljstvo. Poslovne situacije ne treba da dozivljavate suvise emotivno. Izbegavajte rivalstvo sa nekom uticajnom osobom. Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad ni velike reci nisu dovoljne, nemojte stedeti na svojim osecanjima i pokazite kako cinite ono sto obecavate.rnSugestija: Obratite paznju na pravilniju ishranu ili na zdraviji i uredniji nacin zivota.

Lav

Delujete nezainteresovano za razlicita pitanja koja Vam postavlja jedna starija osoba. Vecinu poslova pokusavate da zavrsavate samostalno i u skladu sa licnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena. Nemojte davati ishitrena ili velika obecanja voljenoj osobi. Postoji mogucnost, da iznenada promenite svoje misljenje.rnSugestija: Vazno je da ostvarite psiholosku ravnotezu.

Jarac

Sve cinite najbolje sto mozete, ali uvek postoji neko ko Vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike, koji Vam postavljaju otezavajuce uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije. Vazno je da Vase ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na Vama je da zavedete osobu koja Vam se dopada.rnSugestija: Potreban Vam je »recept za dobro raspolozenje«.

Devica

Postoje otezavajuce okolnosti koje ne mozete da zaobidjete. Trazite lakse resnje, ali sve sto pokusavate ne donosi pozitivan efekat. Neko Vam daje do znanja, da nema previse razumevanja za Vase poslovno-finansijske zahteve. Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne mozete da promenite u svoju korist.rnSugestija: Prihvatite poziv za izlazak, prijace Vam setnja ili boravak u prirodi.

Ribe

Ishod u poslovnim planovima koje imate u vecoj meri zavisi od necijeg uticaja, stoga budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta i poriv za pobednickim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za razlicite probleme sa kojima se suocava voljena osoba. Mozda neko od Vas ocekuje mnogo vise nego sto to pretpostavljate. rnSugestija: Izbegavajte razlicita psiho-fizicka opterecenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *