Vas dnevni horoskop za dan 25/01/2014

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 25/01/2014

Vaga

Kolebate se izmedju dve poslovno-finansijske ponude. Medjutim, pokazace se da ni jedna od njih nije odgovarajuce resenje. Potrebno je da pravilno sagledate razlicite aspekte dogadjaja na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogucnosti koje imate. Sacuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate svog partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari iznenada mogu i da izmaknu kontroli.rnSugestija: Obratite paznju na pravilniji nacin ishrane.

Vodolija

Ukoliko Vam se ne dopada necije ponasanje, pokusajte da kontrolisete svoju profesionalnu osujecenost ili nezadovoljstvo. Izbegavajte rivalske odnose i upotrebite zaobilazni nacin da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje samo nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno za bolje razumevanje i deluje »lekovito« na oboje.rnSugestija: Obratite paznju na pravilniju ishranu ili na zdraviji nacin zivota.

Bik

Nova neprijatnost ili sukob sa odredjenim saradnicima, naterace Vas da vecinu stvari posmatrate drugacijim ocima. Vazno je da se suvise ne zanosite popularnim temama, koje predstavljaju potencijalni rizik za Vas poslovni i drustveni ugled. U emotivnim odnosima nemojte podcenjivati neciju ulogu ili precenjivati licne mogucnosti. Partner ne pokazuje veliko interesovanje za Vase planove, ali Vi ne odustajete lako od svojih namera. rnSugestija: Obratite paznju na pravilniji ili zdraviji nacin ishrane.

Strelac

Uspeh u Vasim pregovorima zavisi od necijeg uticaja, postoje razliciti faktori koji trenutno kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada preterani ponos ili potreba za pobednickim trijumfom. Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokazite da imate dobru volju za prevazilazenjem raznih nesporazuma.rnSugestija: Vazno je da se relaksirate na odgovarajuci nacin.

Blizanci

Dogovor sa jednom osobom vise ukazuje na potencijalni promasaj, nego na novu mogucnost uspesne saradnje. Dostojanstveno prihvatite trenutni poraz, kao otreznjenje ili dobru poslovnu lekciju. Strpljivo sacekajte na novu poslovnu priliku. U susretu sa voljenom osobom ne mozete da uskladite razlicita interesovanja. Dok Vi delujete sumnjicavo, Vas partner reaguje suvise suzdrzano.rnSugestija: Prijace Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Ovan

Ukoliko postoje otezavajuce okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namerama. Neko Vam daje do znanja, da nece imati previse razumevanja za Vase poslovne zahteve ili za eventualne propuste. Nepotrebno insistirate na licnom dokazivanju i svojim potrebama pred voljenom osobom. Pokazite vise suptilnosti i neznosti u bliskom susretu.rnSugestija: Potrudite se da poboljsate svoju koncentraciju.

Rak

Pazljivo analizirate nove dogadjaje na poslovnoj sceni i otkrivate razlicite nepravilnosti, to Vam daje za pravo da insistirate na istini ili na suocavanju sa neistomisljenicima. Siri pogled na moguca resenja donosi veci uspeh. U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajednickim situacijama ili stvari koje Vam se ne dopadaju.rnSugestija: Oseticete psiholosko olaksanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Skorpija

Neko Vas zavarava pogresnom pricom, stoga nemojte dozvoliti da se to negativno odrazava na Vasu koncentraciju. Ponekad nije lako ostvariti satisfakciju uz pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i na precizne poteze. Nedostaje Vam emotivna podrska, potisnite sujetu i pokazite svoja iskrena osecanja pred bliskom osobom. Opustite se u drustvu onih koje volite.rnSugestija: Vazno je da se pravilno zastitite od nekih negativnih uticaja.

Lav

Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u povoljnoj poziciji. Vazno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradnickim krugovima. Ugledajte se na jednu uspesnu osobu. Delujete vrlo zanosno i samouvereno u mnogim susretima, budite dovoljno mastoviti i priustite svom partneru poseban »ljubavni tretman« kakav i zasluzuje.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Jarac

Potrebne su Vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Uzaludno insisitrate na istini o kojoj drugi ne zele javno da govore ili da se izjasnjavaju u Vasu korist. Prihvatite utesnu varijantu, kao uvertiru za novu fazu pregovora. Delujete uznemireno, nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava svojim preteranim laskanjem. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato, moze da ima i svoju »cenu«.rnSugestija: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

Devica

Ocekujete povoljniju poslovnu situaciju, ali do Vas jos uvek dopiru neodredjeni komentari ili necije negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponasanje, sacuvajte prisebnost duha pred jednom uticajnom osobom. Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati vise razumevanja za razlicite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.rnSugestija: Prijace Vam relaksacija i tretman psiholoskog opustanja.

Ribe

Delujete nezainteresovano za odredjene teme koje pokrecu Vasi saradnici, ali ostajete uskraceni za siru podrsku. Prekid u komunikaciji podstice zajednicko nepoverenje, samo poslovni dogovor uvecava mogucnost za zajednicki uspeh. Ponekad umete da preterujete u svojim impresijama ili sa izlivom emocija, nemojte ishitreno davati »velika obecanja«. Dobro procenite svoje mogucnosti.rnSugestija: Vazno je da ostvarite psiholosku ravnotezu, izbegavajte lose drustvo ili negativne uticaje.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 21/10/2017