Vas dnevni horoskop za dan 27/01/2014

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014

Vaga

Obratite paznju na razlicite dogadjaje iz javnog zivota i na svoj stil izarazavanja. Vazno je da se zateknete u pravom trenutku ili na dobrom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Uporno pokusavate da nametnete svoje misljenje pred voljenom osobom ili da privucete neciju paznju, ali nedostaje Vam dobra prilika.rnSugestija: Uzivajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vase rasplozenje.

Vodolija

Saradnici odobravaju Vas nacin razmisljanja i to deluje ohrabrujuce na nastavak poslovnih pregovora. Vazno je da odrzite dobru poziciju i uspesan nivo komunikacije na razlicitim stranama. Neko nije u stanju da ispuni Vasa emotivna ocekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija moze da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost. rnSugestija: Podsticite kod sebe pozitivan nacin razmisljanja i vedar duh.

Bik

Pazljivo analizirate razlicite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapazene rezultate, realno odmerite svoje mogucnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma. Postavljate »pogresna pitanja« i vrsite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednicka resenja.rnSugestija: Podsticite kod sebe vedar duh i pozitivno raspolozenje.

Strelac

Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan nacin. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udruzite svoje interese sa proverenim saradnicima i zatrazite neciji strucan savet. Obradovace Vas novi emotivni signali ili gest paznje sa necije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vase potrebe.rnSugestija: Obratite paznju na zdraviji nacin ishrane.

Blizanci

Predlazete nova prakticna resenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajednickim interesima. Nema razloga da podcenjujete neciju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere. Delujete suvise uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite losu procenu i imate pogresan utisak o jednoj osobi. rnSugestija: Vazno je da poboljsate svoju psiho-fizicku kondiciju.

Ovan

Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Vazno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vasa duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Nema potrebe da se ponasate suvise teatralno u drustvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajednickim potrebama.rnSugestija: Prijace Vam setnja ili boravak u prirodi.

Rak

Proveravate razlicite informacije koje uticu na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da Vam ne promekne neki vazan dogadjaj, ali umete pravilno da procenite poslovnu situaciju i povlacite dobre poteze. Neko podstice Vas emotivni zanos. Nema potrebe da verujete u ishitrena obecanja ili osobi koja nije opravdala Vase poverenje. rnSugestija: Izbegavajte stresne situacije koje Vas dodatno uznemiravaju.

Skorpija

Vazno je da postavite jasnu granicu izmedju licnih i zajednickih interesa, novi ustupak mozete uciniti pod uslovom da i ostali saradnici ispostuju svoj deo obaveza. Vazno je da se prilagodjavate uz ocuvanje individualnosti. Partner u izvesnom smislu iskusava Vasu naklonost, potrudite se da uskladite zajednicka interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajednickim potrebama.rnSugestija: Preterana zabrinutost se lose odrazava na Vasu koncentraciju.

Lav

Vazno je da sacuvate dobru poslovnu poziciju medju saradnicima, nemojte stedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovno-finansijski uspeh ne ispunjava Vasa ocekivanja, ali ni Vasi saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog necijeg sudljivog ponasanja ili odsutnosti.rnSugestija: Izbegavajte varijantu samokaznjavanja, opustite se.

Jarac

Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obecavaju uspesnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Delujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajednickim interesima. U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite svoje misljenje u razlicitim situacijama. rnSugestija: Izbegavajte neke obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

Devica

Ne verujete previse u neciju pricu i najcesce se oslanjate na samostalnu procenu poslovnih mogucnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angazujete na razlicitim stranama u skladu sa zamisljenim ciljevima. Sa odredjenim razlogom precutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne mozete jos dugo prikrivati istinu.rnSugestija: Vazno je da pravilno usmeravate svoju energiju i paznju.

Ribe

Pokusavate da odlozite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Vazno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je tesko da kontrolisete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je tesko postaviti jasnu »granicu«, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija. rnSugestija: Prijace Vam psiholosko opustanje ili relaksacija.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Monday, 23/10/2017