Vas dnevni horoskop za dan 28/01/2014

Categories: Vaš Dnevni Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 28/01/2014

Vaga

Nema razloga da ocekujete nove ustupke od osobe koja ne podrzava Vase poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragoceno vreme, nepotrebno insistirate na istini o kojoj drugi ne zele javno da se izjasnjavaju u Vasu korist. Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pazljiviji i izbegavajte avanturisticke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzrocno-posledicnu vezu.rnSugestija: Priustite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspolozenje.

Vodolija

Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom, naterace Vas da stvari posmatrate drugacijim ocima. Izbegavajte osetljive teme, koje predstavljaju potencijalni rizik za Vas poslovni ili drustveni ugled. Budite dovoljno promisljeni. Vazno je da pravilno procenite neciju ulogu i emotivne namere. Partner ne zeli da Vas dodatno opterecuje svojim zahtevima.rnSugestija: Delujete uznemireno i napeto, opustite se.

Bik

Kolebate se izmedju dve poslovno-finansijske ponude. Medjutim, pokazace se da ni jedna od njih nije odgovarajuce resenje koje zadovoljava Vasa ocekivanja. Potrebno je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa saradnicima zarad veceg uspeha. Nema razloga da preterano isticete svoje zahteve u drustvu voljene osobe. Stvari ce same doci na svoje mesto, budite strpljiviji.rnSugestija: Obratite paznju na zdraviji nacin ishrane, konzumirajte vise vitamina i tecnosti.

Strelac

Ukoliko se vecina saradnika protivi Vasim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko Vam otvoreno daje do znanja, da nece imati previse razumevanja za Vase zahteve ili za nove propuste. Delujete uznemireno, lakse Vam je da nekog »optuzite« za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.rnSugestija: U vecernjim satima prijace Vam izlazak ili setnja.

Blizanci

Delujete nezainteresovano za odredjene teme koje zahtevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na los odjek u poslovnim krugovima. Na zalost, nesvesno podsticete poslovni rivalitet. Osecate emotivnu tenziju u necijem prisustvu. Stalo Vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu cudljivost u ponasanju. rnSugestija: Vazno je da ostvarite psiholosku ravnotezu i da izbegavate lose uticaje.

Ovan

Zakljucujete da Vam nedostaju sira podrska i pouzdane informacije o osnovnim dogadjajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odrazava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje ocekujete od zajednicke akcije. Potrebno Vam je necije iskreno razumevanje i emotivna podrska. Nema razloga da se povlacite u stranu ili da previse samujete.rnSugestija: Vazno je da se pravilno zastitite od nekih negativnih uticaja.

Rak

Postoje razliciti nesporazumi u poslovnim pregovorima, sto Vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmicu Vasoj volji ili strogoj kontroli.rnSugestija: Nemojte sebe opterecivati nekim nepotrebnim sumnjama.

Skorpija

Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji i da podrzava Vase stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale. Vazno je da Vase ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Ukoliko ste slobodni, planirajte novi ljubavni susret.rnSugestija: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Lav

Ocekujete pozitivan odgovor ili odredjeno priznanje za svoj rad. Ali, do Vas dopiru neodredjeni komentari i necije negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponasanje i pogresnu odluku. Voljena osoba ocekuje da dosledno ispunite svoja obecanja. Tesko Vam je da uskladite sve zajednicke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete.rnSugestija: Prijace Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psiholoskog opustanja.

Jarac

Ne mozete da promenite osnovne uslove ili raspolozenjenje koje vlada u poslovnim krugovima, planovi koje imate zavise od necijeg uticaja i volje. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili zelja za pobednickim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite paznju na neke probleme sa kojima se suocava voljena osoba.rnSugestija: Izbegavajte psiho-fizicko opterecenje ili takmicarsku atmosferu.

Devica

Ukoliko Vas iritira necije neprofesionalno ponasanje, potrudite se da kontrolisite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo. Potenciranje poslovnog suceljavanja stvara i niz dodatnih problema. Iskrenost pred voljenom osobom utice na bolje razumevanje. Potrebna Vam je emotivna bliskost kako biste prevazisli zajednicke sumnje.rnSugestija: Obratite paznju na pravilniju ishranu ili na zdraviji nacin zivota.

Ribe

Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguce nesporazume i potencijalni neuspeh. Nedostaje Vam dobar uvid u razlicite tokove poslovnih dogadjaja. Dostojanstveno prihvatite »poraz« kao otreznjenje i novu lekciju o poslovnim odnosima. Delujete suvise rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da Vas preterano razuverava u Vasim emotivnim sumnjama.rnSugestija: Vazno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 18/10/2017