Vas dnevni horoskop za dan 30/03/2014

Vaga

Vasu paznju privlace neobicne situacije, umete da iskombinujete razlicite poslovne mogucnosti. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na svoje saradnike. Nemojte oklevati pred novom ili dobrom prilikom. Pokusavate da uskladite svoja emotivna interesovanja, ali postaje neizvodljivo da ostvarite sve sto biste zeleli. Suvise ste se rasplinuli u vise pravaca.rnSugestija: Vazno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vodolija

Preferirate vecu kreativnost u izrazavanju i individualni nacin rada, ali postoje situacije kada morate da se povinujete za vecinom. Potreban Vam je neko da ispravi sitne greske ili propuste koji Vam se potkradaju. Delujete snalazljivo u emotivnim susretima, umete da odaberete odgovarajucu temu i drustvo. Ponekad, nista ne prepustate slucaju.rnSugestija: Prijace Vam aktivan odmor i psiholoska relaksacija.

Bik

Nemojte dozvoliti da Vas razlicite sitnice i nepravilnosti dekocentrisu. Ponekad morate uloziti dosta energije da biste ostvarili svoje ciljeve. Suvisno je da ulazite u poslovne polemike sa saradnicima i neistomisljenicima. Imate utisak da ne dobijate dovoljno emotivne paznje. Ali, ukoliko prilagodite svoje kriterijume sve moze biti bolje, nego sto jeste.rnSugestija: Prijace Vam setnja ili boravak u prirodi.

Strelac

Zadovoljni ste svojim ucinkom i imate pozitivnu vizuju u pogledu novih poslovnih mogucnosti. Ne zelite da menjate svoj poslovni stil, bez obrzira na razlicite komentare koje upucuju Vasi saradnici. Lako Vam je da ostvarite svoje ljubavne namere, ali to Vas ne ispunjava dovoljno. Trazite nove emotivne podsticaje ili neko uzbudljivije iskustvo.rnSugestija: Vazno je da pravilno uskladite svoje zelje i mogucnosti.

Blizanci

Ocekujete vece poslovne ustupke nego sto ih dobijate. Razmislite o primeni drugacije taktike, vazno je da se prilagodjavate na nova pravila i ulove poslovanja. Nemojte dozvoliti da Vas kritikuju bez povoda. Dobro ste rasplozeni i smisljate razlicite emotivne kombinacije. Raduje Vas pomisao da pred sobom imate veliku mogucnost izbora.rnSugestija: Uzivajte u svemu sto Vas podstice na pozitivno raspolozenje.

Ovan

Delujete zadovoljno ostvarenim rezultatima i pretendujete na nove ciljeve. Vazno je da pravilno analizirate nove dogadjaje na poslovnoj sceni kako biste procenili svoje interese. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Osecate potrebu za dominacijom. Ali, emotivnu hamoniju nije moguce ostvariti bez partnerovog direktnog uticaja na tok zajednickih dogadjaja.rnSugestija: Prijace Vam da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu i da se opustite.

Rak

Umete da prevazidjete sporne momente koji povremeno iskrsnu u poslovnim relacijama. Uz znanje i iskustvo koje imate, potrebna Vam je i necija asistencija kada se nalazite u kriticnom trenutku. Upotrebite svoje skrivene adute. Osecate emotivnu dilemu, jer sta god da ucinite nije u potpunom skladu sa ocekivanjima koja ima Vas partner.rnSugestija: Obratite paznju na pravilniji nacin ishrane, prijace Vam vise vitamina.

Skorpija

Razlicite okolnosti uticu na trenutnu situaciju, ali Vi imate dobru procenu i uspevate da odgovorite na sve poslovne zahteve ili obaveze. Novi uspeh pozitivno utice na Vas bolji status medju saradnicima. Imate razlicite emotivne mogucnosti, ali Vi birate pogresnu. Shvaticete da ste pogresili i pozelecete da se vratite u prethodnu situaciju.rnSugestija: Nemojte dozvoliti da Vas opterecuju neke pogresne misli.

Lav

Vazno je da pripremite alternativno resenje, jer uvek postoji mogucnost za iznenadnim obrtom dogadjaja na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da Vas neko zatekne bez odgovora ili resenja na aktuelna pitanja. Ne obazirete se previse na primedbe koje dobijate od svog partnera, ali pre ili kasnije zazalicete zbog toga. Stvari ne moraju biti onakve kao sto izgledaju na prvi pogled.rnSugestija: Prijace Vam neka sportska aktivnost i boravak u prirodi.

Jarac

Ne dozvoljavate da Vas kritikuju oni koji manje znaju ili umeju od Vas. Ali, morate da sacuvate koncentraciju i prisebnost u odredjenim situacijama. Rasprava sa saradnicima Vam oduzima dragocenu energiju. Necija ideja zvuci dobro, samo treba pazljivije da razmislite o svemu. Partner pokusava da Vas oraspolozi na razlicite nacine.rnSugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previse iscrpljuju.

Devica

Usmeravate svoju paznju na vazne dogadjaje na poslovnoj sceni i ne dozvoljavate da neko menja utvrdjeni poredak vrednosti. Imate sugestivan uticaj i umete da organizujete svoju okolinu u pravcu resavanja zajednickih interesa. Emotivni sklad Vam donosi posebno zadovoljstvo. Zelite da sacuvate svoju intimu za drage osobe, uzivajte u svojoj sreci.rnSugestija: Vazno je da uskladite svoje misli i osecanja i da ostvarite psiholosku ravnotezu.

Ribe

Pokusavate da uskladite razlicite obaveze, ali uz dobru volju morate imati i dosta energije kako biste ostvarili sve sto ste zamisli. Pravilna selekcija obaveza moze da Vas postedi od nekih iznenadnih neprijatnosti. Osecate potrebu da se opustite u bliskom drustvu. Preuzmite ljubavnu inicijativu i kreirajte novu romanticnu atmosferu.rnSugestija: Vazno je da se relaksirate i da akumulirate pozitivnu energiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *