Vaš horoskopski znak otkriva gde vas čeka srodna duša i kada ćete je upoznati! Tačnije od ovoga stvarno ne može!

Categories: Zanimljivosti
Comments: No Comments
Published on: 09/05/2017
Loading...

Svako je rođen pod svojim znakom u zavisnosti od meseca rođenja. Ne veruje svako u astrologiju, ali ona zapravo može dosta otkriti o vama. Da li i vi tražite ljubav svog života? Ovo će vam zasigurno pomoći u tome.

Ovan

Image and video hosting by TinyPic

Blizanci: Ovo je jedan od najjačih spojeva. Oboje vole avanturu, srećan život i nova iskustva. Lav: Zajedno su topli spoj. Odani su i Lavovi vole komplimente od svog partnera. Strelac: Oni su parovi koji urade stvari kako treba. Idealisti su i sve mogu da postignu.

Bik

Image and video hosting by TinyPic

Bik: Dva Bika u vezi su kao magija! Uvek znaju šta partner želi od njih, intuitivni su i žive život kao dve srodne duše. Jarac: Njih dvoje su u svojoj udobnoj zoni i lepo im je. Bik voli da otkriva tajne o njemu, a Jarac voli da daje savete. Devica: Zajedno su romantična komedija koja čeka da se desi. Devica je nesentimentalna, a Bik zaljubljen u ljubav. Veza bi trajala večno.

Blizanci

Image and video hosting by TinyPic

Ovan: Ovaj spoj je pravi spoj. Ova dva para dele avanturu i putovanja zajedno. Blizanci žele nova iskustva, dok Ovnovi vole da su kod kuće. Vaga: Ovaj par je intelektualan i deli iste ideje. Možda se ne slažu uvek, ali se slažu kada su velike stvari u pitanju. Lav: Ovo je razigran par. Oboje vole kreativnost i pamet. Lav mu pomaže u energičnosti, a Blizanci ublažavaju njegov ego.

Rak

Image and video hosting by TinyPic

Bik: Kada su zajedno, oni su topli par pun ljubavi. Vole da provode vreme zajedno, dele ljubav međusobno i ne osećaju se zanemareno. Ribe: Ovo je najromantičniji par od svih. Kada bi se našli, zaljubili bi se momentalno. Sve dok su otvoreni i raspoloženi, opstaće dugo zajedno. Škorpija: Ovo je savršen spoj strasti i intimnosti. Sve dok je Škorpija oprezna sa svojim “šiljatim” temperamentom, oboje će biti odani i zaljubljeni.

Lav

Image and video hosting by TinyPic

Ovan: Ovo su dva energična znaka koji svašta mogu da postignu zajedno. Ovan ima bistar um i može da pomogne Lavu koji je ponekad pomalo opsednut sobom. Blizanci: Ovaj par je sjajan i uvek tu za partnera da mu udeli komplimente. Lav ima samopouzdanje i energiju za sve ideje Blizanca. Strelac: Ovo su dve jake ličnosti koje bi cvetale da su zajedno. Zajedno su moćan par koji sve može da postigne, ali prvo treba da uglačaju svoje “oštre ivice”.

Devica

Image and video hosting by TinyPic

Bik: Device su nervozne u ljubavi, a Bikovi će im pokazati da prava ljubav postoji. Takođe će otkriti toplu stranu koju Devica krije. Škorpija: Ovo su dva ambiciozna znaka koja će daleko dogurati. Samo je potrebno da budu otvoreni i iskreni i veza će im biti jača nego ikad. Rak: Rakovi mogu da im pomognu kada su u nedoumici, a Device zauzvrat mogu da pomognu u stresnim situacijama. Rak je srce, a Devica je glava.

Vaga

Image and video hosting by TinyPic

Loading...

Lav: Ovo su dva dostojanstvena znaka koji imaju dosta ponosa. Zajedno su stilski par u sobi i mogu biti velike vođe unutar društva. Vodolija: Vodolija voli rizike, a Vaga ne može da donese odluku. Zajedno bi bili u vrlo moćnoj romansi i Vaga bi pomogla Vodoliji da prevaziđe impulsivne odluke. Strelac: Njih dvoje imaju emotivnu vezu na dubokom nivou. Oboje su vođe i dele iste ambicije, pa čak i kad su u ponekom konfliktu.

Škorpija

Image and video hosting by TinyPic

Rak: Oni imaju intimnu vezu koja zrači jednakošću. Ipak, Škorpija mora da se pazi Rakove nežnije strane i da je ne povredi. Ribe: Oni ne moraju mnogo da govore kako se osećaju. Sve dok su otvoreni i iskreni, ne postoji razlog zašto im ne bi išlo dobro. Jarac: Jarac je analitički, a Škorpija duboki mislilac koji može da se uvuče pod kožu. Sposobnost da vide jedno drugo kroz barijere ih čini vrlo moćnim parom.

Strelac

Image and video hosting by TinyPic

Ovan: Ovo su dve jake ličnosti koje su ponekad malo udaljene zbog svoje nezavisne prirode, ali se uvek vrate jedno drugom kako bi goreli zajedno u vatri ljubavi. Vaga: Veza bi bila nežna i dirljiva, samo kada bi Vaga naučila da bude manje nametljiva, a Strelac stabilniji. Lav: Ova dva znaka dele isti cilj i ništa im ne stoji na putu. Oboje imaju dosta energije i uvek su podrška jedno drugom.

Jarac

Image and video hosting by TinyPic

Bik: Oni ništa ne kriju među sobom. Retko se bore sa intelektualnim igrama i manipulacijom i osećaju se sigurno i udobno kada su iskreni i otvoreni. Ribe: Ovo je klasičan primer da se suprotnosti privlače. Krut Jarac će dobiti fleksibilnost od Ribe, a Ribe će imati koristi od stabilnog Jarca. Daleko će dogurati. Škorpija: Možda se ne čini da su dobar par, ali oni zapravo cene jedno drugo. Jarac nikada nije prevaren Škorpijinim igrama, a Škorpija je zaintrigirana jedinim znakom koji ne može da prevari.

Vodolija

Image and video hosting by TinyPic

Ovan: Ovo je neobičan spoj sa visokim nivoom energije. Ovan misli da je Vodolijina ekscentričnost osvežavajuća, a Vodolija uživa u Ovnovoj tvrdoglavosti u svemu što radi. Vaga: Ovo je par koji će nakon kratkog perioda veze da se veri. Njihova ljubav gori žestoko i brzo, samo treba da paze da ne izgori prebrzo. Imali bi uzbudljiv život zajedno. Blizanci: Kada su zajedno, oni uključe svoju zajedničku ljubav prema idealizmu. Boriće se zajedno i pobeđivati, ali je potrebno da sačuvaju svoju vezu čak i u haosu.

Ribe

Image and video hosting by TinyPic

Bik: Oni se razumeju na dubokom emotivnom nivou. Oboje imaju intenzivne emocije i vole da dele iskustvo sa osećanjima. Međutim, treba da nauče da ne zapostavljaju jedno drugo kada je nekome teško. Jarac: Ribe prodiru kroz Jarčevu logičnu prirodu i inspirišu ih da budu romantičniji, dok Jarčevi daju Ribama stabilnost. Rak: Ovo je vrlo zaljubljen i emotivan par koji deli osećaj naklonosti. Međutim, oba znaka bi trebalo biti pažljiva kako bi sačuvali varnicu u vezi.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 20/04/2019