Vlasnici kuće traže dadilju koju bi plaćali 4.700 evra mesečno! Međutim, postoji jedna KVAKA!

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/07/2018
Loading...

Nedavno je objavljen jedan veoma neobičan i zanimljiv oglas, sa sledećim sadržajem:

,,Tražimo dadilju kojoj bismo plaćali 4.700 evra mesečno, za čuvanje dvoje dece od 5 i 7 godina, u južnoj Škotskoj, u prelepoj kući sa starinskim šarmom i prelepim pogledom.”

Ovaj oglas se pojavio nedavno na sajtu ,,Childcare Online Nannies Search.” Na prvi pogled, sve je upućivalo na to da se radi o poslu iz snova!

vila

Par je dodao i listu na kojoj piše šta očekuju od dadilje: priprema doručka, odvođenje dece u školu, pomaganje oko domaćih zadataka, pripremanje dece za spavanje. Kao dodatnu pogodnost, par je ponudio godišnji odmor u trajanju od 28 dana.

Ne deluje kao nešto komplikovano, zar ne?

Međutim, nije sve idealno kao što biste mogli pomisliti. Radi se o tome da kuću u kojoj živi ova porodica opsedaju duhovi! Ovaj natprirodni fenomen je razlog zbog koga su sve prethodne dadilje pobegle glavom bez obzira!

U svom oglasu, par je bio iskren u vezi sa tim:

,,Pre nego što smo kupili kuću, rečeno nam je da kuću pohode duhovi. Bez obzira na to, ipak smo rešili da je kupimo.”

Tokom protekle godine, čak 5 dadilja je pokušalo da radi u kući. Nakon određenog vremena, sve su dale otkaz. U kući se čuju čudni zvuci, lomljenje stakla, a nameštaj se povremeno sam pomera.

Roditelji su izjavili kako nikada do sada nisu doživeli ništa slično. S obzirom na okolnosti, veoma im je teško da nađu dadilju za decu, što po njihovim rečima ,,loše utiče na stabilnost situacije.” U ovom momentu, spremni su čak i da podignu platu.

Loading...

Administratori sajta na kome je postavljen oglas su mislili na početku da se radi o šali. Međutim, kada su proverili oglas, shvatili su da se ovaj bračni par ne šali kada kaže da imaju problem sa duhovima!

,,Nakon što smo razgovarali sa porodicom, kao i sa dadiljama koje su tu radile, uvideli smo da se ne šale,” izjavio je jedan od administratora.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 20/07/2019