Zaboravio je telefon kod djevojke: Kada je vidjela šta je sve drugovima pisao o njoj, ovako mu se osvetila

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 01/08/2018

Mark je ostavio svoj telefon kod Sare nakon šeme za jedno veče, a u pokušaju da kontaktira nekog od njegovih drugova Sara je naletjela na niz poruka u kojima je naziva “debelom droljom” i mnogim drugim pogrdnim eptitetima.

Onda je ona odlučila da mu odgovori i to postavi na njegov Fejsbuk zid:

safe_image_1

“Ćao Mark, ovdje Sara od sinoć. Vjerujem da si se pametno išunjao iz moje kuće jutros, ali moram da ti kažem da si zaboravio telefon u mojoj sobi. Gledajući tvoje poruke u pokušaju da pronađem nekoga kome ću javiti za tvoj telefon vidjela sam kako si me sve nazivao. Ako želiš svoj telefon moraš doći da ga uzmeš lično. Veliki poljubac od velike djevojke koja je definitivno napravila malog muškarca od tebe sinoć”, napisala mu je.

Mark joj nije ostao dužan, pa je odgovorio:

“Veoma mi je neprijatno što ću morati da se vratim kod nje kako bih uzeo svoj telefon, ali ne znam šta drugo da kažem. Izvinio sam se za ružne riječi, ali nije mi odgovorila. Nije mi oprostila što sam bio iskren. Smijao sam se tim porukama jer sam bio pijan, ali zaista nisam mislio to što sam napisao. Ljudi su digli frku oko toga, ali mene to ne dotiče. Tako je, kako je”, rekao je Mark na svom profilu.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 22/02/2019