Zbog ovog manevra, vozač automobila je dobio kaznu zatvora od 15 godina (5 Foto + Video)

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/06/2018
Loading...

Sezona vožnje motocikla je pred nama, i vozači posebnu pažnju treba da obrate upravo na dvotočkaše. Najnoviji primer nam govori kako ne treba da se ponašamo u saobraćaju…

Screenshot_6

Screenshot_7

Starijem muškarcu se nije svidelo, to što ga motociklista pretiče na dvostrukoj punoj liniji i odlučio je da preuzme stvar u svoje ruke. Incident se dogodio 2015. godine u Texasu. Williamu Samu (69) se nije svidelo, što ga motociklista pretiče na preko duple pune linije, pa je odlučio da naglo skrene u njega.

Screenshot_8

Kada mu se motociklista približio, on je napravio nagli manevar volanom u levo, izazvavši tešku saobraćajnu nesreću. Vozač Kawasakija iz incidenta je izašao sa lakškim povredama, dok je njegova prijateljica morala biti transportovana u bolnicu sa oderotinama i slomljnenom rukom. Još više je iznanadila izjava vozača automobila neposredno posle udesa, koga je snimio drugi motociklista sa kamerom na kacigi. “Baš me briga. Tamo je dupla puna linija.” – izjavio je bahati vozač.

Screenshot_9

Nedavno je zavrđeno suđenje, a vozač automobila je dobio kaznu od 15 godina zatvora. William se branio, da je naglo skrenuo jer ga je ujela osa ili pauk, ali to nije bilo uverljivo, a još manje dokazivo.

Loading...

Screenshot_10

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 21/08/2019