Zec

Categories: Kineski Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/03/2013
Loading...

Zec

Godina ambiziozne Vodene Zmije od 10. februara 2013. do 30. januara 2014. će vam pomoći da sami iskrojite sreću tako što ćete se hrabro suočiti sa životom. Posedujete više energije nego što možete da zamislite. Vašu intuiciju o ljudima ne treba potcenjivati. Vaše velike nade mogu da naiđu na prepreke 25. aprila. Nemojte se obeshrabiti kad treba da se suočite sa odlaganjima, ili ako morate da promenite svoje planove. Vodena Zmija vam pomaže da budete odlučniji i ambiciozni. Do avgusta stvari će početi da idu u vašu korist.

Ljubav

Strastvena ljubavna afera može biti samo privremeno. Ne dozvolite da vaše želje za pravom ljubavlju blokira realnu procenu situacije. Ovo nije godina da pobegnete u “Vegas”. Zmijska energija može da podstakne ljubomoru i tajne među vama i vaše voljene osobe. Podelite osećanja, bilo da su pozitivna ili negativna sa simpatijama, sa osobom sa kojom ste u vezi ili braku.

Porodica i prijatelji

Osobe koje su rođene u znaku Zeca, mrze dramu i neizvesnost, kada su u pitanju prijatelji. Odbijaju da slušaju i dele tračeve o drugima. Budite u kontaktu sa ljudima koji vas vole i podržavaju, i koji su uvek tu za vas, bez obzira na sve. Pridružite se, ili napravite grupu koja se redovno sastaju da dele hranu i smeh. Ovo će vam pomoći da se izborite sa bilo kojim stresom koji budete osećali. Ove godine bićete opušteniji oko ljudi koje ne poznajte.

Loading...

Posao

Moguće je da mešate biznis i zadovoljstvo. Nova poznanstva donose važne prilike koje mogu da poboljšaju vaš život. Preuzmite korake kako biste usavršili veštine. Bićete poštovani i omiljeni na poslu ove godine. Nemojte sumnjati u sebe, ili u mišljenja drugih. Potencijalni sukob sa saradnicima ne treba ignorisati. 3. Novembra moraćete da birate između onog što želite i onog šta je najbolje za vas.

Novac

Zmije vam pomažu na mudrije izbore kada su finansije u pitanju. Da li imate ličnu ili porodičnu ušteđevinu? Ako nemate, neka vam to bude zadatak za ovu godinu. Budite realni kada su vaše finansije u pitanju, izbegavajte zaduživanja, ili ako se zadužite brzo ih rešavajte. Sa uticajem Zmije na vas,za odlučnost i samopouzdanje bićete nagrađeni. Isplanirajte, istražujte, i pažljivo stvarajte ušteđevinu, jer se stvari mogu naglo promeniti. To može biti tek januara 2014.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019