Želi inspirirati i druge bogataše: Poklanja stan namješten i vrijedan više od 130.000 eura!

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 08/09/2018
Loading...

Britanski milioner Marco Robinson odlučio je nekome pokloniti potpuno namješten stan vrijedan više oko 130.000 eura. Nekretnina nije pod hipotekom, a sretnog dobitnika odabrat će putem dokumentarne emisije na britanskoj televiziji Channel 4, piše Mirror.

s1_1

Marco kaže da je u djetinjstvu bio siromašan te da su on i majka često znali spavati na klupama u parku. Danas u vlasništvu ima više od 150 nekretnina diljem svijeta, a trosobni stan koji daruje nalazi se u Prestonu, gradu u blizini Manchestera.

Milioner će novom vlasniku isplatiti i novac za komunalnu naknadu.

– Bilo mi je teško u životu, ali postao sam uspješan i zaradio puno novca. Počeo sam investirati u nekretnine i uvijek sam ih kupovao na najboljim mjestima. Sada želim nešto i pokloniti, rekao je Marco, inače otac dvoje djece.

Kaže da će odluka biti teška jer ima puno kandidata:

– Razgovarao sam s beskućnicima, vlasnicima trgovina…htio sam upoznati situaciju u gradu i vidjeti kome je stan najpotrebniji. Jako puno ljudi starijih od 30 i dalje živi s roditeljima, a ima i puno beskućnika, kaže Marco.

On objašnjava i kako je prije 20 ili 30 godina bilo jednostavno unajmiti ili kupiti stan, ali od tada plate su ostale manje-više iste, a cijene nekretnina otišle su u nebo.

– Stan želim pokloniti nekome ko se zaista trudi, ali se našao u problemima. Ne želim ga dati nekome ko bi samo iskoristio moju dobrotu. Nadam se da ću ovom gestom inspirirati i neke druge bogataše, zaključuje dobrotvor.

image

Loading...

image

image

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019