Zmaj

Categories: Kineski Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/03/2013
Loading...

Zmaj

U godini ambiciozne Vodene Zmije od 10. februara 2013. do 30. januara 2014. očekuje vas uspeh u onim ciljevima koje ste sebi zadali na početku godine. Ovo je godina u kojoj ćete sticati mnogo bitnih prijatelja koji će vam pomoći, i ovo je pravo vreme da sklapate dogovre. 9. Maja vas očekuje veliko priznanje za naporan trud i rad na poslu. Budite sigurni u sebe i strpljivi. Ako sumnjate u neki vaš projekat, nemojte se potresati, već se konsultujte sa nekim kome verujete. Poboljšaćete i napravićete veliku razliku u životima drugih ljudi.

Ljubav

Bićete srećni u ljubavi ove godine. Uspešna veza zahteva zdrav razum i poštovanje. Nemojte insistirati na tome da sve mora da bude savršeno. Kada shvatite da ste vi i vaš partner ustvari različiti, i da imate drugačija mišljenja, vaša veza će postajati sve snažnija. Mali gestovi pažnje mnogo znače partneru. Ako budete u vezi sa nekim koga niste prethodno upoznali, to će vam postati velika greška. Neka se stvari odvijaju polako.

Porodica i prijatelji

Očekuje vas uzbudljiva godina! Izdvajaćete se u masi. Prihvatite svaki poziv koji dobijete od porodice ili prijatelja za izlazak. Neobavezni razgovori mogu dovesti do novih mogućnosti u drugim oblastima života. Uzmite lekcije od dece kada su u pitanju kreativne ideje. Odlučni ste u tome da se više zabavljate sa svojom porodicom. Društvene igre, kostimi i muzičke aktivnosti mogu biti sjajan način za okupljanje prijatelja. Poslednje nedelje jula očekuje vas putovanje i uzbudljiva avantura.

Loading...

Posao

Kad je u pitanju posao, imate svako pravo da zatražite povišicu za posao koji radite. Budite strpljivi u prvoj polovini godine, jer ćete se osećati kao da vam se ponavljaju stvari koje ste već prevazišli. U ovom periodu bićete otvoreniji za predloge koje vam vaše kolege budu sugerisale. To će vam pomoći da postanete bolji rukovodilac, ili ćete biti efikasniji u razgovorima sa javnošću. Početkom avgusta pratiće vas sreća prilikom pronalaženja novog i boljeg posla.

Novac

Kombinacijom vaših ambicija i samopouzdanja stvorićete recept za uspeh. Vodena Zmija će vam pomoći da razvijete pozitivnu naviku prilikom kontrolisanja vaših finansija. Borba i potraga za novcem zahtevaju hladnu glavu. Zapamtite da morate polako početi i da čuvate nešto novca za budućnost. Vi ste veoma velikodušni prilikom deljenja svojih resursa sa onima koje volite. Naučite osnovne stvari o tome kako da štedite novac, kako da investirate i kako da povećate vaše finansije. U januaru 2014. očekuje vas usavršavanje, što će vam kasnije znatno poboljšati finansijsku situaciju.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019