Zmija

Categories: Kineski Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/03/2013
Loading...

Zmija

Godina Vodene Zmije od 10. februara 2013. do 30. januara 2014. omogućiće vam da prosto zasijate. Ta energija koju budete dobili samo će vam povećati šarm i vaše samopouzdanje. Lako ćete postavljati ciljeve u životu, ali isto tako ćete i raditi na ostvarivanju tih ciljeva. U ovoj godine svi vaši kvaliteti i sve vaše mane će doći do izražaja. Imate potrebu da se borite protiv nepravde, mada ponekad će vas ona ipak zadesiti. Kada se to desi, jednostavno udahnite duboko i ostanite pozitivni. U godini Vodene Zmije emotivna osetljivost vam pomaže da prepoznate kako se drugi ljudi u datom trenutku osećaju. Nikad nemojte sumnjati u svoju intuiciju.

Ljubav

Vaša prirodna privlačnost je moćna sila koju treba da kotrolišete, ako želite da izbegnete romantične komplikacije. Težite ka tome da budete što praktičniji, čak i u ljubavi, jer će vam to pomoći da donesete mudre odluke. Pronađite vremena da dobro upoznate svaku novu osobu u vašem životu. Ako imate partnera, potrebno je da početkom godine postavite romantične i ambiciozne ciljeve za budućnost. Zajedno ćete učiniti mnogo više nego što bi ste vi sami mogli da uradite. Ako ljubomora postane problem, morate da razgovarate o tome.

Porodica i prijatelji

Spremite se za uspeh i očekujte da ćete ostaviti dobar utisak. Ono što odaberete da podelite sa drugima pomoćiće vam da napredujete u svakoj sferi vašeg interesovanja. Volonterski napori i okupljanja prijatelja će vam doneti korisna poznanstva, koja će vam pomoći da dobijete ono što želite. Postoji mogućnost da ćete imati prednost u situacijama u kojima obe strane dobijaju, a koja će koristiti vama i drugima u isto vreme. Verujte prvim instinktima. Moći ćete da osetite ko je na vašoj strani, a ko nije.

Loading...

Posao

Bez obzira na to kakvo vam je poreklo ili koje veštine posedujete na otmen način ste ono čemu se drugi dive. 9. Maja vas očekuje raskrsnica u karijeri. Ne očekujte promene preko noći. U isto vreme odluke i kontakti koje ostvarite će vam doneti koristi kasnije u toku godine. U kriznim situacijama možete lako da preuzmete vođstvo i osvojite zasluženo priznanje. Ako se osećate uznemireno i želite da promenite posao septembar i januar su najbolji za to.

Novac

Vaša mašta i odlučnost će vam pomoći na putu do finansijske sigurnosti. Karakteristika oslonjanja samo na sebe može stvoriti probleme kada je u pitanju deljenje. Kada napravite porodični budžet uverite se da to svima odgovara. Ne plašite se da pitate za stručno mišljenje. Oko 3. novembra postoji rizik da ćete potrošiti više nego što bi trebalo. Razmislite dva puta pre nego što se prezadužite. Ipak, budite darežljivi prema drugima.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019